vineri, 29 martie, 2024

Finalizare proiectului de investitii: “DEZVOLTAREA ACTIVITATII MICROINTREPRINDERII S.C BIND S.R.L. PRIN FURNIZAREA SERVICIILOR DE AMENAJARE A TERENULUI”

Distribuie:

Publicat:

S.C. BIND S.R.L. anunta finalizarea activitatilor proiectului “DEZVOLTAREA ACTIVITATII MICROINTREPRINDERII S.C BIND S.R.L. PRIN FURNIZAREA SERVICIILOR DE AMENAJARE A TERENULUI”, cod SMIS: 110887, proiect finantat din fonduri nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”. Autoritatea de management pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020 este Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui Program in regiunea Nord-Est este Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est.
Obiectivul principal al proiectului a vizat “Diversificarea activitatii, consolidarea pozitiei pe piata a firmei SC BIND SRL si cresterea competitivitatii prin dotarea cu echipamente de ultima generatie care permit introducerea de noi servicii pe piata de profil care vor conduce Ia dezvoltare economica locala, reducerea decalajelor fata de mediul antreprenorial din tarile europene si crearea de noi locuri de munca pentru comunitatea locala. Realizarea acestui proiect va avea efecte benefice in plan economic si social, efecte favorabile in cadrul economiei locale, regionale si nationale, intrucat contribuie Ia cresterea cantitatii si calitatii serviciilor de pregatire a terenului, a utilizarii eficiente a resurselor si nu in ultimul rand Ia cresterea fortei de munca angajata.
Activitatile s-au desfasurat conform obligatiilor asumate prin Contractul de finantare, pe perioada a 6 de luni.
Ca urmare a implementarii acestui proiect a fost diversificata activitatea economica a intrerinderii prin urmatoarele obiective specifice:
1. Dotarea cu utilaje noi, moderne din punct de vedere tehniologic care conduc la
diversificarea activitatii si introducerea unui nou serviciu in portofoliul intreprinderii.
2. Cresterea cifrei de afaceri cu cel putin 5% in primul an dupa finalizarea implementarii
proiectului.
3. Crearea a 3 noi locuri de munca.
Valoarea totala a acestui proiect a fost de 901392.81 lei, din care valoare eligibila de 760.120 lei iar finantarea nerambursabila obtinuta este in suma maxima de 653.475,16 lei, echivalenta cu 85,97% din valoarea totala eligibila aprobata.
Proiectul a fost implementat implementat in localitatea Husi, Str. Husi – Stanilesti nr. 2, Judetul Vaslui, Regiunea Nord-Est, iar contractul de finantare a fost semnat in data de 23.03.2018. Pentru informatii suplimentare privind derularea proiectului, va rugam sa contactati S.C. BIND S.R.L., telefon: 0723008974, e-mail: office.bind2016@gmail.com, persoana de contact: BORDEIANU
NICOLETA– Manager de proiect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img