marți, 19 martie, 2024

Finul celebru al lui Traian Basescu, suprins cu ”amanta” la un hotel din Bucuresti!

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Falca, finul celebru al lui Traian Basescu, nu se mai ascunde! Primarul-donjuan si-a asumat noua relatie. S-a cazat cu femeia de care este foarte apropiat la un hotel din Bucuresti si nu s-a sfiit sa o tina de mana, in momentul in care a iesit cu ea pentru a lua masa.

Gheorghe Falca a fost la un pas sa divorteze de sotia lui, Ela, in urma cu doi ani, dar niciunul dintre ei nu s-a prezentat la primul termen al procesului, astfel ca magistratii au suspendat dosarul. Edilul Aradului nu s-ar fi linistit, insa. Iar imaginile demonstreaza cu prisosinta acest lucru.

Finul fostului presedinte al Romaniei a fost zarit in fata hotelului Athénée Palace Hilton, din Bucuresti. Era insotit de o femeie. Dar nu de sotia sa, ci de ”amanta”. Au intrat in hotel, iar Gheorghe Falca s-a dus la receptie pentru a rezolva cu cazarea. Dupa cateva zeci de secunde, au urcat in camera, cel mai probabil de lux, pe care au rezervat-o.

Au petrecut acolo aproximativ 10 minute. Timp in care femeia de care primarul Aradului este foarte apropiat si-a schimbat rochia. Apoi au iesit din hotel pentru a lua masa. Pana aproape de restaurant, Gheorghe Falca si-a tinut ”amanta” de mana, dovada clara ca edilul-donjuan si-a asumat noua relatie. De altfel, nici nu ar mai locui cu femeia cu care este casatorit de 16 ani.

Dupa ce si-au potolit foamea, Gheorghe Falca si roscata care i-a furat inima au revenit la hotel. Ambii au impresionat prin tinutele vestimentare alese. Primarul Aradului a optat pentru un costum de firma, in timp ce doamna a preferat doua rochii. A ajuns la hotel cu una portocalie, dupa care s-a schimbat, pentru a iesi la masa, cu una, de data aceasta, mulata pe corp.

Au stat in acelasi hotel cu celebra Paris Hilton!

Pe 5 iulie, Paris Hilton a sosit in Romania, ocazie cu care a fost gazda unui show istoric, la NUBA Bucuresti, in calitate de DJ. Faimoasa miliardara a fost cazata, logic, la Athénée Palace Hilton, in cel mai scump apartament. Fix in aceeasi zi, Gheorghe Falca si femeia care il insotea, isi rezervau, la randul lor, o camera la celebrul hotel. Astfel ca, fara sa vrea probabil, finul celebru al lui  Traian Basescu a fost “coleg” de hotel cu si mai celebra Paris Hilton.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img