News Flash:

Firme de taxiuri din Vaslui, amendate de ITM

1 Iulie 2015
878 Vizualizari | 0 Comentarii
ITM Vaslui a aplicat amenzi in valoare de cate 10.000 de lei fiecare, pentru doua firme care au ca domeniu de activitate ”transportul in regim de taxi”, toate acestea dupa ce inspectorii au descoperit ca acestia au muncitori fara carte de munca.

„Noi verificam in permanenta angajatorii vasluieni pentru descurajarea acestor practici. Astfel de controale vor continua, iar cazurile de folosire a fortei de munca la negru nu vor fi sub nicio forma tolerate”, a declarat Cristi Campeanu, purtatorul de cuvant al ITM Vaslui.

Cele amintite mai sus nu sunt singurele nereguli sesizate in urma vizitei inspectorilor de la ITM Vaslui. Potrivit acestora, patronii si-au facut o obisnuita in a nu respecta norma de lucru pentru angajati, ii angajeaza cu un contract de munca pentru 2 sau 4 ore, iar in realitate, angajatul munceste norma intreaga.

„Pentru nerespectarea normei de lucru, doua firme de taxi au fost amendate cu cate 1.500 de lei. De asemenea, s-a luat masura pentru ca toti angajatii sa isi intocmeasca documentatia corecta, pentru cele opt ore de lucru prestate in mod real de salariati”, a mai spus Campeanu.

itm vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1063 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014343 (s)