vineri, 29 martie, 2024

Firmele performante din județ, premiate de CCIA Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Vineri, 09 noiembrie,  subprefectul Mircea GOLOGAN a participat la Topul Județean al Firmelor, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură și Primăria municipiului Vaslui.

Pe baza punctajului realizat de către firmele vasluiene, un număr de 1.922 de societăţi comerciale au fost acceptate în top, iar 690 de firme au reuşit să obţină locuri între I şi III. Un umăr de 137 de firme s-au situat pe locul III, 200 s-au situat în clasament pe locul II, iar 353 de societăţi comerciale au ocupat locul I în top.
Subprefectul Mircea GOLOGAN a ținut să evidențieze performanțele mediului de afaceri vasluian, iar din activitățile firmelor din județ reiese faptul că Vasluiul nu poate fi catalogat drept una dintre cele mai sărace zone din țară.

În cadrul galei, pe lângă oamenii de afaceri, au fost premiaţi o serie de elevi olimpici vasluieni, care au obţinut rezultate deosebite la concursurile şcolare. Totodată, au fost acordate cinci premii de excelenţă unor studenţi din Republica Moldova care studiază în Iaşi şi două premii speciale pentru primarii comunelor Hoceni şi Pădureni, pentru investiţiile aduse în comunităţile pe care le conduc. Un premiu similar a primit şi primarul municipiului reşedinţă, Vasile Pavăl.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img