marți, 19 martie, 2024

Fiul judecatorilor din Craiova care a provocat un accident mortal a fost retinut

Distribuie:

Publicat:

Adolescentul în vârstă de 16 ani, fiul a doi judecători din Craiova, care, în timpul nopţii de luni spre marţi, a provocat un accident mortal, fiind băut, a fost reţinut de poliţiştii doljeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că tânărul va fi prezentat, miercuri, unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.

„Tânărul de 16 ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj. Urmează ca în cursul zilei de mâine (miercuri – n.r.) să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Mama băiatului este judecător la Tribunalul Dolj, în timp ce tatăl său este la Judecătoria Craiova, chiar la Secţia pentru minori şi tineri.

O tânără în vârstă de 18 ani, din Craiova, a murit, în noaptea de luni spre marţi, după ce maşina în care se afla, condusă de tânărul în vârstă de 16 ani, s-a răsturnat în şanţ. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

mediafax

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img