joi, 28 martie, 2024

Fiul lui Dumitru Buzatu – presedintele CJ VASLUI, si-a dat demisia din functia de secretar de stat

Distribuie:

Publicat:

In Monitorul Oficial de miercuri (n.r – 6 noiembrie)  au fost publicate mai multe demisii din Guvern, dupa instalarea noului Executiv.

Printre ele se afla si decizia de eliberare din functia de secretar de stat a lui Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu (lider PSD Vaslui). Si fiul lui Adrian Nastase, Mihnea a cerut sa fie demis din cauza ca sprijinul politic al partidului care l-a adus in functie, nu mai este sustenabil.

"Este important sa curatam institutiile de cei care au ocupat functii de demnitate publica si nu le-au exercitat. Deja am inceput sa semnez decizii si  astept sa fac febra musculara de la a semna decizii de demitere a secretarilor de stat, consilierilor, secretari generali si alte categorii care depind de ministri si de premeier, pentru ca trebuie sa aducem inapoi competenta, profesionalismul, integritatea. Trebuie sa terminam cu pilaraia, cu nepotismul. Am semnat ieri niste decizii <<baiatul lui>>, <<baiatul lui>>, asa mai departe, se vor vedea cand vor publicate in MO, a spus premierul Romaniei, Ludovic Orban.

Si-au mai cerut demisia si Costin Mihalache, seful cancelariei Vioricai Dancila, Catalin-Marian Tutilescu, secretar de stat la Ministerul Muncii, Adrian Marius Rindunica, secretar de stat tot la Ministerul Muncii, Liana Andreea Negoita, secretar de stat in aparatul de lucru al guvernului, Dana Varga, consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al guvernului si

Florian Popa, consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al guvernului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img