vineri, 19 aprilie, 2024

Fiul lui Radu Mazare rupe tacerea: Ce s-a intamplat in avionul cu care fostul primar a fost adus + DOCUMENTUL la care lucreaza concubina lui Mazare

Distribuie:

Publicat:

Radu Mazăre a fost adus în România, după ce a stat un an și jumătate în Madagascar. Fostul lider PSD a fost încarcerat la Rahova, pentru a executa o pedeapsă de 9 ani, sentința fiind definitivă. Mazăre a ajuns în țară cu un avion care a făcut escală la Paris, unde s-a urcat și fiul său, Radu.

Marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Radu Mazăre junior a explicat ce s-a întâmplat în avion, dar și că Roxana, concubina lui Mazăre, rămasă în insula africană, va depune un document ce va ajunge la premierul malgaș.

”Nu a fost o experiență foarte plăcută, pentru că nu am putut să vorbesc cu el. Mă mai uitam la el, i-am luat o sticlă de apă să i-o dau, dar mi s-a spus că nu am voie să i-o dau. Au venit stewardesele și au zis ele că se ocupă. Roxana (n.r. concubina lui Radu Mazăre) va depune un memoriu în care va povesti ce i s-a întâmplat tatălui meu în această perioadă. Acest memoriu va ajunge la prim-ministrul din Madagascar. ”, a spus Radu Mazăre junior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img