vineri, 26 aprilie, 2024

Fiul unui politician, cu apucaturi de cocalar! Voia sa intre cu masina in incinta clubului TIME OUT. Conducea cu paharul de sampanie in mana – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 Fiul lui Mircea Manolache, consilier judetean, a fost surprins din nou in ipostaze deplasate • Ultimul film publicat pe pagina de Instagram arata nepasarea fata de autoritati • A parcat bolidul pe trotuar, chiar in fata unui club din Copou • Tatal acestuia a comentat iesirea fiului • "Are 26 ani, sa raspunda el. El nu a avut niciodata un Mercedes. El are un Audi. Nu imprumuta masini. Nu incerca sa ma intimidezi, am o varsta. Am mai vazut din astea", a spus Mircea Manolache

O zicala ne invata ca "prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul". Razvan Stefan Manolache, fiul consilierului judetean UNPR si patron Parma Taxi, Mircea Manolache, nu pare sa inteleaga insemnatatea vorbelor batranesti, mai ales ca are mai multe dosare penale pentru diverse infractiuni. Acesta poate fi observat pe contul personal de Instagram cum se lauda cu diverse iesiri in cluburile din oras.

Culmea, filmuletele video au fost publicate la dorinta lui Razvan. Pe data de 23 februarie, intr-o postare, se poate observa intrarea grandioasa a tanarului petrecaret. Aflat la bordul unui autoturism marca Mercedes, Razvan a urcat pe trotuarul clubului Time Out din Copou si a parcat fix la intrarea in local.

Apoi, se observa clar ca in momentul in care a coborat din masina, fiind insotit de doua domnisoare, avea in mana un pahar de sampanie din care tot lua cate o inghititura. Apoi a intrat in club si a continuat petrecerea. Din tot acest film de "Oscar" reiese ca productia video a fost realizata de un apropiat de-al lui Razvan Stefan Manolache.

Contactat telefonic, Mircea Manolache a precizat ca Razvan Stefan este major si ca poate raspunde in fata justitiei.  "Are 26 de ani si sa raspunda el. El nu a avut niciodata un Mercedes. El are un Audi. Nu imprumuta masini. Nu incerca sa ma intimidezi, am o varsta. Am mai vazut din astea", a spus Mircea Manolache.

Surse din localul Time Out au precizat pentru BZI ca Razvan Manolache ar fi consumat bauturi alcoolice inainte de a urca la volan, dar nu a fost prins de politistii rutieri pentru a-i testa alcoolemia. Totodata, masina cu care circula Manolache nu avea tablita de pe fata cu numarul de inmatriculare. In acest caz, politistii rutieri aplica puncte de amenda si de penalizare si pot retine certificatul de inmatriculare.

Cu pistolul pe strazi

In varsta de 26 de ani, Razvan Stefan Manolache s-a ales anul trecut cu o candamnare de un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce in 2014 a provocat panica pe strazile din Iasi.

Mai precis, fiul patronului de la Parma a amenintat in trafic un taximetrist, totul pornind de la o presupusa injuratura. Pentru ca amenintarea sa fie cat mai credibila, a folosit un pistol cu bile. In urma conflictului spontan, Razvan l-a urmarit pe taximetrist pe strazile din oras. Vazand ca este urmarit, taximetristul a oprit si a folosit un spray lacrimogen.

In replica, Razvan Manolache a tras de mai multe ori cu pistolul, nimerindu-l pe taximetrist in zona pieptului. Procurorii au incercat sa obtina un mandat de arestare, dar judecatorii au decis ca acesta poate fi judecat in libertate.

Dupa condamnare, Razvan Manolache ar fi vrut sa fuga din tara. A fost prins la Vama Sculeni, moment in care a declarat ca voia sa cumpere combustibil din Republica Moldova.

Numai ca, politistii de la Frontiera l-au verificat si au anuntat Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate (BCCO). Politistii l-au preluat din Vama Sculeni si l-au condus la sediul IPJ pentru audieri.

Conform dosarului penal pentru distrugere, Razvan a cumparat un computer de pe site-ul de anunturi OLX. A achitat suma, dar si-a dat seama ca a fost tepuit, configuratia fiind mult mai slaba. S-a intalnit cu vanzatorul, moment in care s-au injurat reciproc. Apoi, nervos, Razvan i-a distrus poarta.

Nici cu tata nu ti-e rusine

Din pacate, nici Mircea Manolache nu sta bine cu nervii. Politicianul a fost implicat in diverse scandaluri publice, acuzatiile fiind de violenta. Anul trecut, politicianul s-a ales cu plangere penala pentru ca a lovit o femeie. Scena s-a petrecut la service-ul lui Manolache din Nicolina. Laura S. a dus masina la service-ul Delcar pentru vopsirea barei din spate.

Dupa mai multe saptamani fara raspuns din partea service-ului, femeia a sunat sa vada care este stadiul reparatiilor. A fost amanata in repetate randuri, pana s-a hotarat sa se prezinte personal. Desi masina a fost lasata pentru o simpla vopsire, a gasit autoturismul desfacut. Bordul si mai multe piese erau desprinse. Enervata, clienta a cerut explicatii mecanicilor, dar acestia au dat din umeri. A cerut sa vorbeasca cu un responsabil din conducere, moment in care a aparut Mircea Manolache.

Conform declaratiilor facute de Laura S., Manolache a inceput sa tipe din senin. Femeia a scos telefonul sa-l filmeze. Consilierul judetean ar fi incercat sa-i smulga telefonul mobil, a zgariat-o si a lovit-o in cap.

De asemenea, este de notorietate si cazul politistului local luat pe capota de Mircea Manolache, doar pentru ca a avut tupeul de a-l avertiza ca a parcat intr-o zona unde parcarea era interzisa.

In editiile urmatoarea vom continua cu dezvaluirile comportamentului deviant al clanului Manolache.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img