sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fiul vitreg al unei prezentatoare de la Antena 1 e suspect in dosarul Cocaina pentru VIP

Distribuie:

Publicat:

Probleme mari pentru o prezentatoare de la Antena 1! Din cauza drogurilor, Octavia Geamanu nu are liniste. Fiul ei vitreg, Carmin Ionescu, este suspect in cel mai nou dosar cu droguri care zguduie lumea mondena. In plus, si sotul prezentatoarei, Marian Ionescu, de la Directia 5, este martor in dosar.

Alaturi de ei, peste 100 de persoane figureaza in dosarul Cocaina pentru VIP-uri, in care doua persoane au fost arestate pentru 30 de zile, iar o a treia a fost plasata in arest la domiciliu.

Iata minuta sedintei de judecata:

”(…) admite propunerea formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Ploiesti in dosarul de urmarire penala nr. 111/D/P/2018 cu privire la inculpatii CARBUNESCU ADRIAN si DAMIAN ANDREI VINICIUS. (…) dispune arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 13.07.2018 pana la data de 11.08.2018, inclusiv, a inculpatilor: – CARBUNESCU ADRIAN, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc, (…) DAMIAN ANDREI VINICIUS, fiul pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc (…) si trafic de droguri de mare risc. (…)

Dispune punerea in libertate a inculpatului GHEORGHIU GEORGE, de sub puterea ordonantei de retinere emise la data de 12.07.2018 in dosarul nr. 111/D/P/2018 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Ploiesti (…) dispune luarea masurii preventive a arestului la domiciliu fata de inculpatul GHEORGHIU GEORGE, pe o perioada de 30 de zile (…)

In temeiul art. 221 alin. 2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu, inculpatul GHEORGHIU GEORGE are urmatoarele obligatii: a) sa se prezinte in fata organului de urmarire penala, a judecatorului de drepturi si libertati sau a judecatorului de camera preliminara ori de cate ori este chemat; b) sa nu comunice cu coinculpatii din prezenta cauza: CARBUNESCU ADRIAN si DAMIAN ANDREI VINICIUS, cu suspectii din prezenta cauza: NESTOR BARBARA , ARDELEAN ALISSA-ELENA , ARMEANCA DANIEL CONSTANTIN BARBU MARIAN ALEXANDRU, CIOBANU MIHAITA RAZVAN, DAFINA ALEXANDRU DANIEL IONESCU CARMIN MIHAI, MIHAI AIDA GEORGETA si STEFAN ROBERT CRISTIAN si cu martorii din prezenta cauza: BADULESCU RALUCA si IONESCU MARIAN (cu exceptia celor care sunt rude sau afini), direct sau indirect, pe nicio cale. (…)”, conform portalului instantelor de judecata.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img