News Flash:

“ FLACARA CENTENARA” AJUNGE LA BARLAD.

17 August 2018
631 Vizualizari | 0 Comentarii
Afish2

Primăria Municipiului Bârlad anunță că, pe data de 18 august, de la ora 20.00, va răspunde afirmativ invitației asociațiilor „Acțiunea 2012” și „Tinerii Moldovei” de a primi în localitate FLACĂRA CENTENARĂ.

Astfel, la ora menționată, o delegație din partea instituției noastre – desemnată de primarul Dumitru Boros – se va deplasa în zona „Confecții”, alături de reprezentanți ai mai multor instituții locale reprezentative, pentru a întâmpina coloana marșului “ALIANȚA PENTRU CENTENAR”.

Acțiunea, după cum bine se știe, se produce în contextul împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire și, având în vedere că este dedicată făuritorilor Unirii, nu putea ocoli Bârladul, orașul natal al Domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Importanța acțiunii este dată și de faptul că, pe data de 1 iulie, a.c., asociațiile care fac parte din ALIANȚA PENTRU CENTENAR și-au desemnat reprezentanți care să participe la un marș pe jos de la Alba Iulia până la Chișinău. Prin urmare, Marșul Centrenar va ajunge, prin comuna Ghidigeni, de la Tecuci, în Bârlad, unde va pleca apoi spre Gara Roșiești și Vaslui.

Cetățenii municipiului Bârlad, precum și reprezentanții mass-media locale care doresc să ia parte la acest eveniment sunt așteptați alături de noi să ia parte la acest eveniment unicat, menit a marca așa cum se cuvine CENTENARUL MARII UNIRI DE LA 1918.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1091 (s) | 24 queries | Mysql time :0.025416 (s)