vineri, 29 martie, 2024

Flagrant cu mită 120.000 de lei!: Actorul principal este chiar fosta ministra Sorina Pintea

Distribuie:

Publicat:

Flagrant cu mită 120.000 de lei!/Incredibil, javra pesedistă Sorina Pintea a luat șpagă pentru echipamente care vizau combaterea coronavirusului!

Potrivit unor surse judiciare, ancheta în cazul Sorinei Pintea vizează un contract de achiziții a unor echipamente medicale folosite la combaterea noului coronavirus.

„Este vorba despre un flagrant, care vizează o procedură de achiziţii publice. Acţiunea nu s-a încheiat încă. Persoana vizată va fi adusă la Bucureşti pentru a audieri", au declarat reprezentanţii biroului de presă al DNA.

Întrebaţi dacă s-a dispus măsura reţinerii, reprezentanţii DNA au precizat că aceast lucru s-ar putea întâmpla abia mâine dimineaţă.

 Potrivit unor surse judiciare, reţinerea Sorinei Pintea ar fi fost făcută în urma unui flagrant al DNA central, în jurul orei 15.00. Fostul ministru ar fi condiţionat achiziţia de echipamente împotriva coronavirusului de primirea unei sume 120.000 de lei. Banii ar fi fost înseriaţi la DNA.

Sorina Pintea a fost aleasă senator în 2016, din partea PSD. În data de 4 februarie 2017 și-a anunțat demisia din funcția de senator, alegând să rămână în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență "Dr. Constantin Opriș" Baia Mare. A fost ministru al Sănătății din data de 29 ianuarie 2018, în Guvernul Dăncilă.

sursa:comisarul.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img