marți, 19 martie, 2024

Flavia Mihasan, insarcinata cu gemeni?! „Doi deodata! Doamne, ce bine!”

Distribuie:

Publicat:

Flavia Mihasan si partenerul ei traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor: se pregatesc sa devina parinti pentru prima data. Asistenta de la “’Neatza cu Razvan si Dani” isi doreste foarte mult sa aiba gemeni. Cel putin asta pare sa reiasa din reactia pe care a avut-o in cadrul emisiunii de la Antena 1.

La un moment dat, o telespectatoare la randul ei insarcinata a precizat ca va avea doi copii. „Doamne, ce atmosfera in emisiunea asta, de imi vine sa fac acum doi copii!”, a spus, la un moment dat, colegul Dani.

Flavia nu a stat pe ganduri si a replicat: “Nu?!”

„Deci am o pofta de parca vorbeati de eclere…”, a continuat Dani, caruia Flavia i-a dat apoi raspunsul mult asteptat: „Nu?! Doi deodata, Doamne, ce bine!”
Marius Moldovan, fost concurent la “Romanii au talent”

Flavia si iubitul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetitiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Razvan Simion  si Dani Otil a participat la “Romanii au talent”, sezonul din 2017, impreuna cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit juratii, dar si fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet si Marius Moldovan sunt studenti la UNATC si sunt atrasi de dans.

Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Razvan si Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel si dansator profesionist. Marius Moldovan a inceput sa danseze in orasul natal, Bistrita, apoi a mers in Cluj-Napoca, unde si-a continuat studiile. Dupa ce a absolvit liceul, el s-a mutat in Bucuresti, unde a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “Ion Luca Caragiale”. In prezent, el lucreaza la Teatrul Evreiesc de Stat, colaboreaza cu mai multe agentii de modeling si administreaza o sala de box din orasul natal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img