vineri, 29 martie, 2024

Florin Andone, după al doilea gol în Premier League: ‘Probabil că fundaşii lui Palace au fost surprinşi de viteza mea’

Distribuie:

Publicat:

Florin Andone (25 de ani) a vorbit despre reuşita din meciul cu Crystal Palace, câştigat cu 3-1 de echipa sa. Atacantul crescut în Spania a spus că probabil jucătorii adverşi nu ştiau la ce să se aştepte, el fiind un jucător ajuns recent în Regat, notează mediafax.

"Probabil că fundaşii lui Palace au fost surprinşi de viteza mea. Sunt nou în ligă, astfel că probabil nu ştiau foarte multe lucruri despre mine. După ultima atingere nu am avut foarte mult spaţiu de manevră, dar am reuşit cumva să şutez. Golul meu a fost foarte important pentru că a venit în finalul primei reprize. A fost incredibil să intrăm la pauză cu un avantaj de trei goluri. În final a fost o zi perfectă", a spus Florin Andone, pentru site-ul oficial al clubului.

În minutul 35, Andone l-a înlocuit pe Murray, într-un moment în care echipa sa evolua în 10 oameni, după eliminarea lui Duffy. Iar românul şi-a răsplătit antrenorul pentru decizia luată. Fostul jucător al lui Deporivo La Coruna a scăpat pe contraatac cu doi adversari lângă el, a accelerat până în interiorul careului advers, unde şi-a întors unul dintre adversari şi a înscris cu un şut la colţul lung.

A fost al doilea gol al lui Andone, în Premier League, după cel marcat în etapa trecută, împotriva Huddersfield. După 15 etape, Brighton ocupă locul 10 în Premier League, cu 21 de puncte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img