luni, 18 martie, 2024

Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensiva, dupa infarctul suferit. Cand va fi externat prezentatorul

Distribuie:

Publicat:

Au aparut noi informatii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc, dupa ce acesta a suferit un infarct, in urma cu cateva zile. Prezentatorul a trecut printr-o adevarata cumpana, dar iata ca soarele rasare si pe strada lui, din nou.

Potrivit unor surse medicale, Florin Busuioc s-a aflat in ultimele zile la sectia de Terapie Intensiva, unde a fost monitorizat atent de catre doctori si asistente.

Insa, iata ca starea lui Busu s-a imbunatatit suficient incat acesta sa poata fi scos de la Terapie Intensiva! Desi in primele ore ale internarii, prezentatorul s-a simtit foarte rau, se pare ca acum se simte mult mai bine si chiar a inceput sa vorbeasca normal.

In aceste momente, Florin Busuioc se afla in continuare in spital, intr-un salon normal. Nu se stie cu exactitate cand va fi externat, insa daca starea lui va continua sa se imbunatateasca, sunt sanse mari sa fie in curand.

Florin Busuioc, in varsta de 56 de ani, a suferit acum o saptamana un infarct, la finalul unui spectacol in care jucase, in Craiova. Cunoscutul prezentator a fost resuscitat de urgenta si supus unei interventii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img