marți, 19 martie, 2024

Florin Busuioc a rupt tacerea despre Neti Sandu! „Nu mai pot. O sa bag mana si o sa o trag bine de par” S-a aflat ce i-a facut astroloaga ani de zile

Distribuie:

Publicat:

Controversa despre faptul ca Neti Sandu ar purta sau nu peruca este de ani buni, iar colegii din emisiunea de dimineata s-au hotarat sa-i puna punct. Ce sunt decisi sa-i faca colegii de emisiune lui Neti Sandu! S-au hotarat sa-i dezvaluie secretulicon photo
Florin Busuioc este cel care a pus la cale “complotul”. El a hotarat, alaturi de colegii din echipa emisiunii de dimineata de la Pro TV, sa puna capat controverselor legate de faptul daca Neti Sandu ar purta peruca.

“Intr-o dimineata, in direct, o sa o iau de par, o sa bag mana si o sa o trag bine de par ca sa vada toata lumea ca nu poarta peruca. Nu mai pot, toata lumea ma intreaba daca ea poarta peruca. Asa rezolvam situatia, daca ea nu vrea sa se ciufuleasca si sa vada lumea ca e parul ei”, a spus glumind Florin Busuioc.

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute astroloage de la noi, ea prezinta horoscopul la tv inca din 1995. Neti Sandu are 59 de ani si aceeasi coafura de cand a aparut prima data la tv.
De mai bine de doua decenii prezenta in casele romanilor cu horoscopul si cu previziunile ei, astrologul Neti Sandu va implini 58 de ani pe 25 noiembrie, desi in buletin este trecuta ca data de nastere 24 noiembrie. Fara sa-si arate deloc varsta, Neti se bucura de un mare capital de simpatie din partea publicului ei devotat, care vrea sa stie cat mai multe despre cea care le spune in fiecare dimineata, de atatia ani, cum o sa le mearga in viata, sanatate si cariera.

Pe sticla sunt niste dive, dar uite cum arata reginele audientelor dupa ce ies din emisie si isi sterg stratul gros de machiaj de televiziune. S-ar putea sa nu le mai recunosti!

„Eu functionez nestingherita pe strada. Nu ma ascund cu nimic. Daca vreau sa iau tramvaiul il iau si merg doua statii. Nu rezist mai mult (Rade)! Daca vreau sa iau o masina, atunci iau masina! Oameni sunt uluiti cand vad ca fac asta. Lumea are curaj si ma intreaba daca sunt eu. Imi spun ca seman cu Neti Sandu, iar eu le zic ca asa e (Rade). Daca ma intreaba daca sunt chiar Neti Sandu, atunci le zic ca asa e. Dar daca nu ma recunosc, atunci eu nu sunt Neti! Ies cu nepotii mei la toate meciurile din weekend, in cele mai neasteptate locuri, nu ma ascund. Poate ca nu epatez, pentru ca eu asa ma imbrac. Probabil ca daca as fi genul elegant ca la televizor, cu pantofiori si cu posetica, sigur m-as decupa mai bine. Dar nu sunt in stare sa fac atata efort sa fiu ceea ce ei cred!”, a marturisit Neti intr-un interviu recent acordat ziarului Adevarul.

Chestionata si despre viata ei sentimentala, vedeta tv a dezvaluit si motivul pentru care s-a despartit de marea ei iubire, chiar in 1995, inainte sa intre in televiziunea in care lucreaza si acum. „Inainte sa intru la Pro TV s-a intamplat, cu doua saptamani inainte. Nu a fost vorba de coincidenta, a fost vorba de mai multe elemente. Situatia care generase asta era cauzata de un Saturn, care trebuia sa incheie un lucru si pe loc sa declanseze altul. Mai e un lucru. Saturn incheia o etapa, iar Jupiter dadea drumul altei etape. Tocmai pentru ca al treilea element intrase in joc s-a intamplat asta, si pe care nu il prefiguram, de-asta astrologia e nemaipomenita, chiar daca faci rationamente si calcule”, a povestit Neti Sandu pentru „Adevarul”.

Intrebata si ce parere are de faptul ca lumea inca mai crede ca poarta peruca, Neti a raspuns cu umor: „Nu ma deranjeaza, ma surprinde ca nu au inteles acest lucru. Unii vin si ma trag de par, sa vada daca e peruca. Altii ma intreaba de ce ma tund la fel. Pentru ca nu sta altfel! Altfel nu e usor de aranjat!”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img