marți, 23 aprilie, 2024

Florin Busuioc, in primul spectacol de la Teatrul din Craiova unde a facut infarct in urma cu 7 luni. Gestul emotionant facut la final de actor

Distribuie:

Publicat:

La mai bine de sapte luni de cand a facut infarct pe scena Teatrului din Craiova, Florin Busuioc s-a intors in capitala Olteniei, unde a jucat in primul spectacol dupa ce a trait acea experienta traumatizanta. Printre spectatori s-au aflat si medicii care i-au salvat viata si, la finalul piesei de teatru, carismaticul actor a facut un gest emotionant fata de salvatorii lui.

In varsta de 57 de ani, Florin Busioc a revenit in Craiova, seara trecuta, in calitate de actor. El a aparut intr-o reprezentatie programata, incepand cu ora 19:00, la Teatrul “Marin Sorescu”. Inainte de spectacol, actorul s-a revazut cu medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta care i-au salvat viata si, ulterior, acestia s-au asezat pe locurile lor in sala de teatru.  Reprezentatia din capitala Olteniei a fost asteptata cu emotie mai ales de colegii lui Busu, care isi amintesc si acum momentele groaznice prin care au trecut cu totii.

Pe tot parcursul spectacolului, Florin Busuioc a fost atent supravegheat de colegul de breasla si de scena, Bogdan Talasman, acelasi om care a reusit sa-l tina in viata, dar si de recuziterul de Filarmonica Oltenia, Alex Ciuca, cel care i-a facut masajul cardiac pana cand la fata locului a ajuns Ambulanta. Florin Busuioc a fost atunci resuscitat de trei ori.

La finalul spectacolului, Florin Busuioc a surprins pe toata lumea, anuntand cine era in sala: medicii care i-au salvat viata! Ceilalti oameni prezenti l-au aplaudat atat pe actor pentru felul in care si-a interpretat rolul, dar si pe doctori. “Acum vreau sa le multumesc celor care pe 6 noiembrie, aici, la Craiova, mi-au salvat viata. Sunt aici in sala”, a spus artistul la finalul spectacolului, potrivit Agerpres.

Dupa spectacol, actorul i-a intalnit pe toti, si le-a strans mana si le-a multumit multumit. “El mi-a rupt cinci coaste. Chiar ma simt foarte bine, chiar vreau sa va spun ca ma simt excelent”, a spus Busu cu multa emotie in glas.

Unul dintre medicii care au participat la primul spectacol sustinut de actor dupa recuperare s-a fotografiat cu acesta si a publicat imaginea pe Facebook, unde a scris mesajul: “Cu Busu si o parte din echipa de salvatori, dupa un spectacol de exceptie!”/

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img