marți, 19 martie, 2024

Florin Cîțu DISTRUGE programul de guvernare al PSD: Asta este marea TICĂLOȘIE a lui Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Președintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Florin Cîțu, susține că programul de guvernare al PSD are o esență simplă, dar care se bazează pe o mare ticăloșie. El arată că actualul Guvern trăiește pe împrumuturi și banii de investiții îi direcționează către pensii și salarii.

”Programul de guveranare al PSD este o ticalosie.

Dupa ce dai la o parte toata propaganda (aici este munca multa) ramane doar asta:

– banii din buget alocati pentru investitii (autostrazi, scoli, spitale etc) + imprumuturi guvernamentale pe termen mediu si lung sunt transferati catre pensii (mai ales speciale) si salarii.

Asta este toata "filosofia".

Mai simplu, suprataxarea sectorului privat pe termen mediu si lung. Acesta este pretul pe care il platim toti pentru ca Dragnea sa mituiasa o parte din electorat si el sa aiba timp sa schimbe legislatia si sa scape de puscarie.

Totul este foarte clar pentru toti romanii. Si de aceea continua sa plece romanii din tara, chiar dupa ce au "crescut" salariile in sectorul bugetar. Si pleaca in special tinerii. Isi dau seama ca ei sunt cei care vor sustine, platind taxe mai mari si mai multe, ticalosiile facute de PSD in acesti ani.

Pana acum, implementarea programului de guvernare al PSD a avut exact efectele estimate de mine- inflatie, dobanzi mari si incetinirea cresterii economice. Recunosc, economia a incetinit mai repede decat ma asteptam. Dar daca nu se opresc, lucrurile in economie se vor deteriora si mai rapid.”, arată Florin Cîțu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img