vineri, 29 martie, 2024

Florin Citu, anunt crucial despre pensiile romanilor: ‘Stiti care este gaura pe care ne-a lasat-o PSD pentru anul viitor?’

Distribuie:

Publicat:

Banii pentru pensii sunt în buget, a dat asigurări ministrul Finanțelor Florin Cîțu. El nu a ezitat să atace guvernarea PSD.

„Știți care este gaura pe care ne-a lăsat-o (c.n. guvernarea PSD) pentru anul viitor? 51 de miliarde de lei aproape. Au aprobat o lege fără sursă de finanțare. Este un proiect de lege pe care l-au aruncat asupra noastră și asupra românilor. Da, sunt în buget (c.n. banii de pensii)”, a spus Florin Cîțu.

Cât despre afirmația lui Mugur Isărescu conform căreia majorarea pensiilor poate fi făcută cu 4% și nu cu 40%, Florin Cîțu a afirmat: „Domnul guvernator este un economist foarte bun și domnia sa se uită din punct de vedere al presiunilor pe buget. Domnia sa înțelege foarte bine ce înseamnă această presiune, această lipsă de finanțare în legea pensiilor. Deocamdată legea spune foarte clar: banii sunt acolo pentru pensii. Domnia sa a explicat un scenariu. Nu poți fi de acord cu un scenariu”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img