joi, 28 martie, 2024

Florin Constantin, de la Divertis: «Sotia a ajuns la psihiatrie, dupa ce ne-a explodat casa!»

Distribuie:

Publicat:

Florin Constantin (61 de ani), actorul trupei Divertis, gaseste cu greu puterea sa mai zambeasca. Se imparte intre repetitiile pentru noul spectacol, a carui premiera va avea loc pe 24 mai, si grija pentru sotia lui, Iuliana, diagnosticata cu depresie. Femeia s-a imbolnavitdupa ce apartamentul lor din Iasi a fost distrus, pe 1 august 2016, de o puternica explozie de gaz.

Actorul Florin Constantin a trecut prin mari necazuri, in urma cu trei ani, cand blocul in care detinea un apartament cu patru camere a fost distrus in totalitate de o puternica explozie de gaz. 

“Sotia mea, Iuliana, a fost internata in acesti trei ani de doua sau de trei ori, pentru ca depresia era destul de severa. Mai exact a avut nevoie de un refresh”. Iata insa ca 2019 a venit si cu vesti bune, caci firma raspunzatoare de explozia de gaz i-a oferit actorului o despagubire substantiala, in valoare de aproximativ 50.000 de euro,  din care Florin Constantin isi va cumpara alta locuinta: “Am primit in sfarsit banii, dupa trei ani de chin si de stat prin chirie. O sa primesc un buget care o sa imi ajunga pentru doua- trei camere. De acum trebuie sa cautam casa atat eu cat si sotia. Nu imi mai doresc sa mai stau la bloc, ma orientez pentru o casa pe pamant, nu imi mai doresc sa mai depind de vecini”, ne-a mai mentionat artistul, care vreme de trei ani a fost nevoit sa locuiasca intr-o casa cu chirie, alaturi de partenera lui de viata.

Joaca in piesa «Satul paralel»

Explozia de gaz din 1 august 2016, urmata de un incendiu masiv, a distrus 16 apartamente in imobilul din cartierul iesean Copou, in care a locuit Florin. 11 persoane au fost ranite si alte doua si-au pierdut viata, ceilalti locatari fiind evacuati de urgenta. Florin a reusit sa recupereze cateva obiecte, pe care le-a pus in cutii imense din carton si le-a pastrat cu sfintenie intr-un depozit. Artistului ii merge insa bine si pe plan profesional.

Trupa Divertis s-a transformat in ”Distractis”, ocazie cu care celebrii comendianti pregatesc o noua premiera: “Acum sunt in forfota repetitiilor pentru «Satul paralel» . E o piesa de teatru la care se munceste din greu si care se va juca la Teatrul «Stela Popescu». 

Pe data de 24 mai e programata premiera piesei si din cate stiu biletele au fost vandute. De asemenea si pentru spectacolul din 2 iunie biletele sunt vandute. Vor mai fi reprezentatii cu acest show pe 9, 29 si 30 iunie 2019. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img