vineri, 29 martie, 2024

Florin, criminalul care si-a macelarit sotia si cei doi copii, marturisire neasteptata in arest! Politistii au crezut ca nu aud bine

Distribuie:

Publicat:

Florin Mircea Buliga, barbatul care a socat Romania cu crimele sale, a lasat fara cuvinte angajatii de la Politia Brasov. Aflat dupa gratii, asasinul le-a dezvaluit oamenilor legii ca el vrea sa primeasca meniu vegetarian. Motivul: vrea sa tina post. Toti cei care i-au auzit marturisirea au crezut ca nu aud bine, mai ales ca acesta si-a asasinat intreaga familie in Postul Pastelui.

Criminalul care si-a injunghiat mortal sotia, fiica si baiatul urmeaza sa fie dus la Institutul Mina Minovici din Bucuresti, unde va fi supus unei expertize psihiatrice. Anchetatorii vor sa afle daca el avea discernamant in noaptea in care si-a ucis intreaga familie sau nu.

Tripla crima din Brasov s-a petrecut in noaptea de 26 spre 27 martie

Florin Mircea Buliga si-a ucis prima data sotia – Monica avea 42 de ani –, la doar cateva ore dupa ce a incercat sa isi ia viata. Ulterior, el si-a omorat fiica – Ioana avea de 18 ani –, dupa care fiul, de 13 ani. In varsta de 43 de ani, criminalul le-a marturisit procurorilor ca „de acum familia lui are o viata mai buna, iar copiii sunt ingeri”. Pe numele lui Florin Mircea Buliga a fost deschis  dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat si el a fost deja arest preventiv pentru 30 de zile. In curand, el va fi supus unei expertize psihiatrice. Florin Mircea Buliga s-a predat marti, 27 martie, politiei, dupa ce si-a injunghiat mortal sotia si cei doi copiii in apartamentul in care locuiau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img