vineri, 29 martie, 2024

Florin Piersic, despre relatia cu Angela Similea: Intr-un amor nebun, ne sicanam, ne pipaiam, pana ne-am cuplat de tot

Distribuie:

Publicat:

Florin Piersic a recunoscut, in cele din urma, ceea ce toata lumea banuia – ca a avut o idila cu Angela Similea. Cu Angela am fost intr-un amor nebun. Luni intregi am plecat cu ea in deplasari si era imposibil sa nu avem ceva, mai ales ca Similea era foarte frumoasa si dorita de toti. 

La inceput ne sicanam, apoi am inceput sa ne apropiem din ce in ce mai mult, ne mai si pipaiam, pana ne-am cuplat de tot. A fost o "lipitura" in toata regula, o poveste de dragoste frumoasa, de care, acum, imi aduc aminte cu placere”, a declarat Piersic pentru wowbiz.ro.

La vremea respectiva, Piersic era casatorit cu Ana Szeles si, probabil, din acest motiv, relatia lor a fost tinuta secreta.

De altfel, Ana Szeles a recunoscut ca stia despre relatie. “Am suferit foarte mult atunci, sigur ca am suferit, stiam ca ei sunt impreuna. Ceea ce am avut de vorbit, am vorbit cu Florin, ce puteam eu sa vorbesc cu Angela? N-am avut ce vorbi cu ea! Insa acest lucru, mi-a ridicat mari semne de intrebare despre viitorul casniciei noastre. Divortul a venit mult mai tarziu…”, a declarat Szeles.

Florin Piersic, vizibil apasat de povara anilor: "Iubesc cel mai mult pastilele cu care ma indop si care ma tin pe picioare"

Marele nostru actor, Florin Piersic, apare intr-o imagine postata pe Facebook de Marcel Pavel, care a starnit multe reactii de uimire. Piersic a fost impreuna cu Pavel intr-un turneu in Chisinau, iar artistul pare slabit si mult mai apasat de povara varstei comparativ cu anul trecut in aceeasi vreme, cand aparea in emisiunile realizate de Dan Negru la Antena 1.

“Super tare, doar ca maestrul e foarte schimbat! Inteleg batranetea, dar e vizibil afectat… IN ultimul timp, nu prea a mai aparut in public, poate si de asta”, este doar unul dintre comentariile de pe Facebook. De altfel, in urma cu cateva luni, maestrul Piersic povestea ca este satul de cate medicamente I s-au prescris. “Sunt bolnav. De medicamente. In special de vitamine. De fapt, ar fi cazul sa recunosc ca iubesc cel mai mult pastilele cu care ma indop si care ma tin pe picioare. Mi-a zis o doctorita din Germania ca sunt sanatos tun, dar dupa ce m-am intors in tara, mi-a trimis prin posta un pachet mare cu medicamente, pe care sa le iau la ore fixe. O perioada am luat si cate 40 de pasile pe zi, dar la final am fost ca nou”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img