vineri, 26 aprilie, 2024

Florin Piersic jr, mesaj impresionant pentru sotia actorului Adrian Vancica: ‘De multe ori a avut capacitatea de a ma linisti intr-un moment critic’

Distribuie:

Publicat:

Actorul Florin Piersic jr. a oferit detalii despre experienta si provocarile pe care le-a intampinat pe platourile de filmare a lungmetrajului „Moon Hotel Kabul”.

Actorul a recunoscut ca au fost memente tensionate, in care s-a indoit de interpretarea sa, dar ca a reusit sa depaseasca aceste clipe, cu ajutorul colegilor. Un sprijin important a fost secretara de platou, Elena Vancica, sotia actorului Adrian Vancica.

“M-a ajutat foarte mult. De multe ori a avut capacitatea de a ma linisti intr-un moment in care eram chiat speriat. Imi spuneam, ‘Bai nu iese’! Cu cateva cuvinte plasate foarte bine ma linistea si ma aducea inapoi. Au fost momente tensionate, momente in care am crezut ca nu pot sa fac fata', a declarat actorul intr-un interviu.

Lungmetrajul „Moon Hotel Kabul”, cu Florin Piersic Jr. si Adrian Titieni in distributie, pentru regia caruia Anca Damian a fost premiata la Festivalul de la Varsovia, va rula in cinematografele romanesti din 30 noiembrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img