sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Florin Piersic Jr, mesaj tulburator pentru tatal sau: „Sa nu indraznesti sa ma lasi orfan!”

Distribuie:

Publicat:

Florin Piersic se afla zilele acestea la Iasi, unde „Zilele Filmului Romanesc", editia 2019, ii sunt dedicate. El a povestit acolo un o conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau. 

Aflat in centrul atentiei si primit in oras ca un adevarat superstar, cu afise uriase in care marturiseste ca a fost surprins sa se vada „cat tot blocul”, actorul a fost cazat la singurul hotel de cinci stele, prilej cu care a si avut parte de un moment-surpriza, fiind dezvelita in onoarea sa prima stea de pe „Pleiada Wall of Fame”. 

In varsta de 83 de ani, „Margelatu” le-a multumit emotionat gazdelor sale si a plantat cu aceasta ocazie un piersic in gradina din fata hotelului. 

Ulterior, Piersic a facut cateva marturisiri, una dintre acestea fiind primita cu un nod in gat de cei prezenti. Vorbind despre relatia cu fiul sau, Florin Piersic jr, actorul a declarat: „Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: «Mai, tata, sa nu indraznesti sa ma lasi orfan!»”. 

Seniorul a facut referire la faptul ca in ultima perioada a trecut printr-o serie de operatii, nerefacandu-se complet nici in prezent, iar acesta a fost un moment mai delicat al existentei sale.

Actorul a mai dezvaluit ca a lucrat o singura data cu fiul sau, dar i-a fost suficient ca sa-si dea seama ca e combinatia perfecta. In filmul in care au jucat impreuna si pe care juniorul l-a si regizat, Piersic senior spune ca a fost placut impresionat de toate indicatiile pe care i le-a dat Florinel. ”Recunosc, am o mare slabiciune, nu numai pentru ca este baiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gandi orice si oricand ce face. Exceptional!”, a marturisit Florin Piersic. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img