News Flash:

Florin Piersic prezent la Umorul Vasluian

15 Septembrie 2016
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Timp de opt zile, Vasluiul devine capitala umorului romanesc. Nume sonore ale teatrului romanesc vin la Vaslui in perioada 2-9 octombrie, la invitatia Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, de a urca pe scena Festivalului de umor "Constantin Tanase". 

Cele mai in voga piese de teatru se vor da in spectacol in cadrul celei de a 24-a editie a Festivalului. De asemenea, organizatorii pun la cale din nou o Gala a teatrelor de comedie, spectacole independente, un spectacol al liceenilor din Vaslui, salon de caricatura dar si concurs de literatura umoristica.

De asemenea, festivalul vine in intampinarea publicului cu un concurs de interpretare dedicat profesionistilor, la care s-au inscris pana acum doua trupe si patru artisti individual. Sectiunea este gazduita de Teatrul "V.I. Popa" din Barlad.

Sala Studio "Valentin Silvestru" va gazdui si ea in zilele de 4 si 5 octombrie, incepand cu ora 17:30, o sectiune dedicata spectacolelor independente. Iubitorii teatrului au ocazia sa urmareasca spectacolul liceenilor din Vaslui, intitulat "Cum trebuie sa fie o domnisoara".

Ideea a pornit de la Campania "Scrie despre tine ", aflata sub autoritatea actorului vasluian Sorin Poama si a Verei Ion.

Multe alte surprize stau la dispozitia iubitorilor de film care isi pot achizitiona biletele cu abonament incepand din 12 septembrie, insa cea mai mare va fi prezenta lui Florin Piersic.

vaslui florin piersic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0883 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018479 (s)