joi, 28 martie, 2024

Florin Prunea, la un pas de întoarcerea în Ștefan cel Mare: ‘Voi discuta cu conducerea lui Dinamo şi sunt şanse mari să ne înţelegem’

Distribuie:

Publicat:

Florin Prunea (50 de ani) e la un pas să bată palma cu Ionuţ Negoiţă şi să-l înlocuiască pe Ionel Dănciulescu în conducerea lui Dinamo, scrie Mediafax.

Rămasă fără serviciile lui Dănciulescu, Dinamo caută oamenii potriviţi pentru a redresa o corabie aproape scufundată, iar Florin Prunea e alesul lui Ionuţ Negoiţă. Aflat de mai mult timp pe lista echipei pentru care a jucat în trecut, Prunea a admis, joi, că e la un pas de întoarcerea în Ştefan cel Mare: "Azi (n.r. joi) voi discuta cu conducerea lui Dinamo şi sunt şanse mari să ne înţelegem. La Dinamo nu contează postul, ci fişa postului", a declarat Florin Prunea, pentru telekomsport.ro.

Fost fotbalist la Dinamo timp de 11 ani, în perioade diferite, Prunea şi-a făcut un nume în lumea conducătorilor din fotbalul românesc mai întâi ca angajat al Federaţiei, apoi ca preşedinte la CSM Poli Iaşi, unde a stat din 2012 până în 2017.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img