joi, 25 aprilie, 2024

Florin Salam a aprins razboiul in lumea interlopa! Mircea Nebunu ameninta clanul Calu: ”N-ai caracter! Jur pe viata mea ca…”

Distribuie:

Publicat:

Scandal de proportii in lumea interlopa a Capitalei. Doi dintre „greii” Bucurestiului au ajuns la cutite din cauza celebrului manelist Florin Salam.

In urma cu cateva zile, Vasile Pascu, unchiul celebrilor Marco si Franco Calu, a organizat o mare paranghelie la care au fost invitati mai multi lautari de top, printre care s-au numarat Adrian Minune si Florin Salam. Numai ca, spre surprinderea temutului interlop, cel supranumit ”Regele manelelor” a refuzat invitatia si nu s-a prezentat la mega-petrecerea pusa la cale de Vasile Calu. Se pare ca acest lucru l-a infuriat la culme pe interlop care, in timpul petrecerii, a facut un live pe Facebook in care s-a dezlantuit la adresa artistului. L-a injurat inclusiv de familie, insistand asupra fiicei celei mari a lui Salam, Betty.

Gestul liderului interlop din Sectorul 1 nu a ramas fara urmari. Liderul gruparii Sportivilor, Mircea Nebunu, a facut, la randul sau, un live, in care l-a pus la punct pe Calu, pe care l-a intrebat, retoric, daca nu ii este rusine.

”Vasile Pascu, am pretentii la tine. Nu iti e rusine sa-l injuri pe Florin Salam, nu tii cont de noi, ca e neam cu noi, ca e din familia noastra? Nu iti e rusine, Vasile Pascu! Ce ai tu cu el de il injuri? Lasa-i pe aia a lui Pian sa-l injure, ca sunt neam cu el, sunt cumetri. Tu de ce-l injuri? Ce aveti cu Betty, mai ales tu, care esti prietenul meu? Nu tii cont, nu ai rusine, vrei sa injur si eu? Vrei sa va injur si eu, ca am putere? Va injur si eu pe toti. Nu iti e rusine de Betty si de familia lui. Pascule, am pretentii de la tine, frate. Suna-ma pe mine daca ai ceva de zis, lasati-i in pace si pe el, si pe familia lui. Tu, Pascule, esti baiat cuminte, esti om de afaceri, nu esti smardoi. Vrei sa te faci cunoscut, vino cu mine pe live-uri si te faci cu mine cunoscut. Mergem si pe la puscarie, Pascule. Mergem la parnaie amandoi daca vrei. Eu te-am iubit ca pe fratele meu si tu il injuri pe Salam. E urat, mai ales ca stii ca e in familie cu mine. Sa ma injure unul pe mine si sa vezi daca mai tin cont de vreun prieten de-al meu. Aveti dusmanie ca nu vine sa va cante. Dati-i bani si vine sa va cante, eu ii dau bani. M-am suparat si eu pe el de atatea ori, dar… daca noi il injuram?! Ca smecher nu ai voie sa-l injuri de copii. Nu ai caracter! Mai te dai si smecher cu bani multi si te-ai coborat la cel mai jos nivel. Nu ma asteptam, frate, la tine. Nu ai caracter, Pascule, e urat”, a spus Mircea Nebunu, intr-un video postat pe retelele de socializare.

Ulterior, Calu ar fi spus ca ii pare rau si ca va merge la Florin Salam  pentru a-si cere scuze personal. Se pare ca, pana la urma, interlopul a renuntat sa mai faca acest gest, lucru ce a dus la inflamarea situatiei intre cele doua grupari.

Cine este Mircea Nebunu

Mircea Nebunu, unul dintre cei mai temuti lideri ai lumii interlope bucurestene, care isi ameninta dusmanii ca ii baga in ciment, a iesit din inchisoare in urma cu aproape doi ani. Eliberarea acestuia a trezit o adevarata isterie pe site-urile de socializare. Lautarii au reactionat imediat si i-au compus o melodie personalizata, in care l-au denumit „Regele”.

Mircea Balus, considerat liderul gruparii Sportivilor, cunoscut in Capitala sub numele de Nebunu, a fost eliberat conditionat dupa ce, initial, primise o pedeapsa de zece ani de inchisoare pentru mai multe fapte cu violenta. Momentul a fost marcat in mod fastuos in Berceni, unde gruparea condusa de acesta isi are cartierul general.

Mircea Nebunu a petrecut alaturi de prietenii sai apropiati, in timp ce pe Facebook mesajele de genul “A iesit regele”, ”Bine ai venit acasa, seful smecheriei… regele Bucurestiului…” si altele la fel de magulitoare, au curs cu sutele.

Ba mai mult, Corado, un lautar care se recomanda finul lui Mircea, a si compus o melodie pe care i-a dedicat-o, online, liderului interlop. Corado canta la rece, iar versurile, de genul “Fraierii fug ca din pusca / A iesit leul din cusca” sau “Sa se fereasca sifoanele / Ca a iesit regele” au ajuns direct la inima interlopului din Berceni.

Procurorii aratau la momentul trimiterii in judecata ca ”Mircea Nebunu’” isi controla cu o mana de fier interlopii din subordine. ”Eu imi fac legea mea,  frate”, “Te bag in ciment!”, “Eu nu sunt prost”, “Eu sunt Stefan cel Mare, ba, ati innebunit?!”, “Ma bat cu omul, unu la unu”, “Mie mi-a dat unul o sageata, eu ii dau 50 de sageti”, “Ba tampitule, pe banii mei, vreti sa-mi faceti, ma, flagrant?!”, sunt doar o parte din replicile lui Mircea.

Acesta este unul dintre cei mai vechi membri ai clanului ”Sportivilor” si a urcat in ierarhie pe masura ce fostii sefi executau ani grei de inchisoare. ”Cariera” interlopului a inceput in 2006, Mircea fiind locotenentul lui Gheorghe Mustata, fostul lider al galeriei Steaua, unul dintre sefii clanului. Procurorii l-au interceptat in timp ce cand ameninta mai multi patroni, dar si interlopi din clanuri rivale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img