News Flash:

FMI: In trei ani, economia Romaniei poate intrece Cehia, Grecia si Portugalia

17 Septembrie 2015
1759 Vizualizari | 1 Comentarii
Reprezentantul FMI la Bucuresti, Guillermo Tolosa, crede ca economia Romaniei poate depasi in scurt timp economiile Cehiei, Greciei si Portugaliei, daca se mentine ritmul de crestere din ultimii ani.

"Deja se intampla asta, nu se va intampla peste 50 de ani. In trei ani, Romania poate intrece Cehia, Grecia si Portugalia daca economia va continua sa creasca la fel ca in ultimii doi ani. Estimarile sunt ca Romania va depasi aceste tari in trei ani, in termeni de marime a economiei ca intreg", a declarat acesta.

In opinia sa, Romania se confrunta si cu o serie de obstacole in acest parcurs, unul dintre ele fiind infrastructura, "care este deficitara deocamdata".

"Acest subiect trebuie abordat foarte serios, inclusiv printr-o crestere a cheltuielilor", a aratat el.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

maria  | #3577
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:gratielacatanoiu@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0769 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013072 (s)