joi, 28 martie, 2024

Focuri de arma pe strazile din Capitala Frantei. Doi barbati au fost omorati

Distribuie:

Publicat:

La cateva zile dupa atentatele care au zgudit intreaga Franta, pe strazile din jurul Parisului se aud din nou focuri de arma. In aceasta dimineata, fortele speciale franceze Raid au intervenit in forta la Saint-Denis, o localitate situata in apropierea Capitalei Frantei. Conform martorilor, de la prima ora la s-au auzit numeroase focuri de arma, precum si detonari. Locuitorii zonei au fost avertizati sa ramana in casele lor. Politistii francezi detin informatii ca in acea zona se ascunde “capul” atentatelor de vineri seara din Paris.

In urma interventei in forta a politiei, cel putin doua persoane au fost ucise. Acestea ar avea legatura cu atentatele teroriste de vineri trecuta, conform surselor din cadrul fortelor de ordine franceze.

Aparent, doi barbati vizati de asaltul fortelor speciale ar fi fost ucisi. In plus, se pare ca un al treilea atentator ar fi de asemenea mort, insa aceasta informatie nu a fost confirmata inca. In timpul raidului mai multi politisti au fost raniti.

Noaptea trecuta doua avioane ale companiei Air France au fost deturnate de la rutele initiale in urma unor amenintari cu bomba venite de la sol. Cursa Air France 65, care decolase din Los Angeles ca Capitala Fratei, a fost deviata spre Salt Lake City, in urma unei amenintari cu bomba primite printr-un apel telefonic de la sol.
La scurt timp, cursa Air France 55, care decolase de la aeroportul international Dulles din Washington catre Charles de Gaulle din Paris, a fost deviata spre un aeroport din Halifax, Nova Scotia, tot din cauza unei amenintari cu bomba.

Vom reveni cu detalii!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img