News Flash:

Folosesc apelul unic de urgenta 112 pentru amuzament

25 Septembrie 2015
2140 Vizualizari | 1 Comentarii
La Serviciul 112 se primesc saptamanal sute de telefoane, care se dovedesc a fi doar farse. Astfel se blocheaza activitatea, se consuma timp pretios, bani, si exista riscul de a pierde o interventie reala. Sanctiunile pentru aceste glume proaste sunt mult prea mici si nu-i descurajeaza pe autori.

La nivelul judetului vasluian, zilnic, se primesc aproximativ 200 de apeluri, dintre care doar 150 se pot numi urgente REALE. Sanctiunile mult prea mici ii indeamna pe vasluieni sa se distreze apeland numarul unic de urgenta 112. Prin  aceasta actiune, de multe ori se blocheaza pur si simplu activitatea Serviciului de Ambulanta Vaslui, care merge la unele interventii “fantoma”. Ba mai mult, se consuma timp pretios, bani, si exista riscul de a rata o interventie reala.

„Avem apeluri false in urma carora ambulanta ajunge unde a fost solicitata si nu gaseste pe nimeni. Apoi, mai avem solicitari din partea familiilor unor pacienti care nu stiu ca inspre el a pornit un echipaj. Cand ajungem la el, nu vrea sa mearga la spital”, a declarat medicul SJA Vaslui, Daniel Ungureanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

maria  | #3561
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:gratielacatanoiu@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 24 queries | Mysql time :0.033850 (s)