vineri, 19 aprilie, 2024

Folosiți tablete pentru mașina de spălat vase doar pentru mașina de spălat vase? Păcat!

Distribuie:

Publicat:

Tablete pentru mașina de spălat vase. Una dintre cele mai bune invenții ale secolului XXI este, după noi, mașina de spălat vase. Ce confort: într-un singur click, vasele tale murdare ies la suprafata curate. Ce lux, nu e nevoie să le scufunziin apa. Suntem recunoscători în fiecare zi!

Tabletele pentru mașina de spălat vase sunt bineînțeles folosite, așa cum sugerează și numele, pentru mașina de spălat vase. Dar dacă credeți că tabletele mașinii dvs. de spălat vase pot fi folosite doar pentru vase curate, atunci vă înșelați! Sunt foarte utile pentru toate treburile gospodărești. Este păcat să le folosești doar pentru spălarea vaselor. Sunt extrem de potrivite pentru aceste 6 sarcini gospodărești:

Scoate petele galbene de pe un tricou alb

Ne place un tricou alb curat. Dar repede pot apărea pete galbene sub axile. Pentru că nu poți îndepărta petele de pe cămașă, scapi repede de ea? Spălați-vă tricoul în mod normal și adăugați apoi o tabletă pentru mașina de spălat vase. Puneți-l direct în tambur. Nu numai că aceste pete de transpirație galbenă vor dispărea, dar majoritatea altor pete mici vor dispărea sau se vor diminua. Tabletele pentru mașina de spălat vase sunt cele mai bune pentru îndepărtarea grăsimilor și a petelor, inclusiv substanțele corporale.

Tablete pentru mașina de spălat vase. Curățarea friteuzei

Umpleți trei sferturi din cada interioară cu apă și adăugați o tabletă pentru mașina de spălat vase. Apoi agățați coșul în tava interioară, reconectați friteuza, setați temperatura la 90 de grade și porniți recipientul timp de 10 minute. După aceea, deconectați friteuza, goliți cu grijă rezervorul interior și clătiți-l bine sub robinet, cu apă caldă! Asta e, friteuza ta este curată.

Mirosul de fondue

Desigur, fonduta este foarte drăguță și prietenoasă (și delicioasă!) Dar aceste mirosuri sunt mai puțin plăcute. Mirosul este în casa ta și a doua zi. Din fericire, avem o soluție! Deoarece este important să luăm micul dejun într-un loc care miroase bine? Imediat după prepararea fonduei, puneți într-o tigaie cu apă o tabletă de mașină de spălat vase la foc mic. Acest lucru oferă un parfum minunat în casă.

Tablete pentru mașina de spălat vase. Curățarea suportului cuptorului

Ni se întâmplă tuturor să avem un cuptor cu un grătar puțin ars. Curățarea cuptorului și grătarul sunt sarcini sacre. Scufundați grătarul într-o baie cu apă caldă cu o pastila pentru mașină de spălat vase, astfel încât să scăpați de toată murdăria arsă. Este atât de ușor!

Pete brune în ceainic

Acest lucru se întâmplă tuturor băutorilor de ceai; depozitele de ceai de pe pereții ceainicului lasă urme dmaro. O poți spăla cât vrei, dar această pată persistă. Puteți îndepărta această pată din ceainic, înmuind in apă caldă și o tabletă pentru mașina de spălat vase! Repetați dacă este necesar. Apoi clătiți bine.

Tablete pentru mașina de spălat vase. Tigai arse

Enervant, ai gătit bine, dar nu poți curăța tigaia. De asemenea, puteți curăța o tigaie arsă cu o tableta pentru mașină de spălat vase. Puneți puțin apă în tigaie și lăsați-o să fiarbă un minut la foc mic. Atunci puteți elimina cu ușurință toată murdăria!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img