News Flash:

Fost viceprimar al municipiului Husi, trimis in judecata de catre DIICOT

24 Octombrie 2015
2851 Vizualizari | 1 Comentarii
Lorent, celebrul ROMICA LORENT, fost ocupant al functiei de viceprimar al municipiului Husi din partea partidului PDL, a fost trimis in judecata. Acesta este acuzat de spalare de bani, instigare la abuz in serviciu, fals si constituirea de grup infractional.

 Celebru si bogat, asa cum husenii stiau despre el odata, huseanul Romica Lorent este cumatru cu fostul presedinte Traian Basescu, acesta din urma facandu-i mai multe vizite acestuia in municipiul Husi si la ferma de la Rasesti

Faptele pentru care este tras la raspundere Romica Lorent sunt de pe vremea in care acesta ocupa functia de deputat de Vaslui, iar procurorii au descoperit faptul ca acesta a fraudat bugetul statului, primind bani pe lucrari care nu au fost facute niciodata.

Potrivit procurorilor DIICOT, ”in anul 2009 a instigat functionarii primariei Gagesti pentru a deconta in mod nelegal si in baza unor documente false suma de aproximativ 1.005.000 lei, bani reprezentand contravaloarea reparatiilor pentru podurile situate in localitatile Tupilati, Gagesti si Popeni si reparatii la un pod din localitatea Peicani si a intocmit in falsdocumente in baza carora s-au decontat, in mod nelegal, sumele de bani provenite de la bugetul de stat in baza unui program de infrastructuri rurale“. Dosarul a fost inaintat spre solutionare Tribunalului Vaslui.

Banii fusesera alocati la sfarsitul lui 2009 pentru lucrarea “Amenajare de poduri in localitatile Gagesti, Tupilati si Popeni si reparatii pod armat in localitatea Peicani” , a carei valoare totala era de 2.665.031 de lei. Licitatia a fost castigata de Trustul de Montaj Utilaj Chimic Bucuresti – sucursala Iasi, insa lucrarile au fost subcontractate unei fime patronate de Romica Lorent, Semnal Media Husi.

lorent municipiului husi partidului pdl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Alina  | #3754
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: cmalina10@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012316 (s)