sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fosta jucatoare de tenis, Barbara Schett: ‘Gael Monfils si Elina Svitolina ar trebui sa se casatoreasca’

Distribuie:

Publicat:

Fosta jucătoare de tenis, Barbara Schett, a declarat că Gael Monfils și Elina Svitolina sunt benefici unul pentru celălalt, jocul fiecăruia fiind îmbunătățit considerabil, anunță MEDIAFAX.

”Pare că relația dintre Gael Monfils și Elina Svitolina merge foarte bine. Îmi place foarte mult că cei doi se încurajează reciproc și își urmăresc unul altuia meciurile. Cred că se respectă reciproc ca jucători de tenis. Svitolina este mult mai disciplinată acum, știind că Gael Monfils o urmărește jucând. Acest lucru este valabil și pentru Monfils. Este un lucru minunat. Ei ar trebui să continue să fie un cuplu. Chiar ar trebui să se căsătorească”, a declarat, pentru Eurosport, Barbara Schett.

”Gael este mult mai disciplinat acum, decât atunci când avea multe suișuri și coborâșuri. Poate se lăsase dus de val cu talentul său, cu talentul său nebun. El joacă acum cu mult mai multă disciplină, structurându-și punctele. Cu siguranță cei doi sunt foarte buni unul pentru celălalt”, a mai adăugat analista Eurosport.

Elina Svitolina o va întâlni, în semifinala turneului de la US Open, pe Serena Williams (8 WTA).

Dacă Gael Monfils va reuși să treacă de Matteo Berrettini, francezul se va înfrunta, în semifinalele US Open, cu câștigătorul partidei dintre Rafael Nadal și Diego Sebastian Schwartzman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img