marți, 19 martie, 2024

Fosta soacra a lui Dorian Popa a ramas insarcinata la aproape 50 de ani!

Distribuie:

Publicat:

Este, fara nicio exagerare, o adevarata telenovela. Fosta “soacra” a lui Dorian Popa a ramas insarcinata la aproape 50 de ani. Eliza Ciocan sau “Elzy”, asa cum i se spune prin lumea buna a Capitalei, superba bruneta cu care a fost combinat, in trecut, celebrul actor si cantaret, urmeaza, astfel, sa aiba un fratior sau o surioara.

Dorian Popa, devenit cunoscut pentru rolul din serialul “Pariu cu viata”, si frumoasa Eliza Ciocan, fiica unui celebru om de afaceri, s-au iubit o perioada indelungata, chiar daca relatia lor a fost plina de certuri si impacari. Intr-un final, cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate. Artistul a inceput, ulterior, o relatie cu Claudia, supranumita si “Pisicuta”, in timp ce “Elzy” s-a remarcat prin adevarate “tururi de forta” in cluburi, unde a starnit mereu admiratia celor prezenti.

Nu isi arata deloc varsta

Fosta “soacra” a lui Dorian Popa arata excelent si nu isi arata deloc varsta. Eliza Ciocan are toate motivele sa fie mandra de mama ei si de faptul ca aceasta a depasit toate greutatile cu care s-a confruntat. Mai ales ca, la randul ei, stie cum este sa ai inima franta, “Elzy” suferind dupa ce s-a despartit de celebrul artist, cu care a avut o relatie care s-a intins pe o buna perioada.

Dorian a uitat de “Elzy” si s-a combinat cu “Pisicuta”

In urma cu mai multi ani, intreg showbiz-ul astepta o casatorie intre Dorian Popa si Eliza Ciocan. Cei doi s-au despartit insa brusc, iar artistul traieste, in prezent, o poveste de dragoste cu Claudia Iosif, alias “Pisicuta”. Lucru care, cu siguranta, nu ar fi fost pe placul mamei lui “Elzy”.

In prezent, Dorian Popa si Claudia Iosif au o relatie perfecta, se completeaza si isi fac planuri marete de viitor. Au ganduri de casatorie? Artistul este cel care a spus totul! “Am tot spus amandoi ca nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, fereasca Dumnezeu, ne-ar face sa ne simtim mai constransi, mai lipsiti de libertate. Si fereasca Dumnezeu sa ne faca sa introduca raca intre noi.

Suntem bine, foarte bine asa cum suntem. Ne dorim si copii, ne dorim, si avem o gramada de planuri in cap. Ba la asta ma gandeam cand am zis ca avem mai multe planuri in cap (n.r. adoptie)”, declara Dorian Popa in luna martie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img