joi, 28 martie, 2024

Fosta sotie a lui Condrea: Fetita mi-a spus: ”De miercuri nu l-am mai vazut pe tati”

Distribuie:

Publicat:

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus joi, la Antena 3, ca fiica sa i-a spus ca nu si-a mai vazut tatal inca de miercuri, iar in momentul accidentului patronului Hexi, copilul nu mai era la ea acasa.
”Fata mi-a spus ca de miercuri nu mai stia nimic de tatal ei, iar eu am presupus ca era in arest. Ea a intrebat de el, dar nici bona, nici Uliana Ochinciuc nu i-au spus unde este”, a spus fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

De asemenea, femeia sustine ca fetita nu era la ea in momentul accidentului patronului Hexi, astfel ca Dan Condrea nu se ducea sa ia copilul, in acea seara, in care a murit, asa cum s-a spus pana acum.

”Copilul plecase de la mine cu soferul”, a spus fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu.

Laura Georgescu a mai mentionat ca, de cate ori Condrea se ducea la ea sa ia copilul, trecea si pe la laboratorul sau Unilab, care era in drum spre femeie.

”De regula duminica, la 20-21, venea sa ia fetita de la mine”, a spus fost sotie a lui Dan Condrea.

Laura Georgescu a spus ca ea si fostul patron Hexi Pharma au fost impreuna timp de circa 15 ani, din 1994 si pana in februarie 2009, atunci cand s-a pronuntat divortul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img