joi, 28 martie, 2024

Fosta sotie a lui Madalin Voicu vorbeste despre divort. „O femeie singura cu doi copii nu pleaca de la bine!”

Distribuie:

Publicat:

Carmen Olteanu, fosta sotie a lui Madalin Voicu, a facut declaratii despre separarea de acesta.

Politician, violinist si dirijor, nonconformistul Madalin Voicu isi reface viata. S-a despartit de Carmen Olteanu, iar acum isi reface viata alaturi de o femeie pe care o cheama Adriana.

Carmen Olteanu, femeia care i-a daruit do copii artistului – Stefan si Ioan, a vorbit despre separarea de acesta.

„Nu imi face deloc placere sa dezbat viata mea personala, motiv pentru care am cerut ca acest proces sa se desfasoare cu usile inchise. Referitor la motiv, va spun doar ca nu sunt genul de persoana care sa arate cu degetul, insa va asigur ca o femeie singura cu doi copii nu pleaca de la bine!”, a declarat fosta sotie a lui Madalin Voicu pentru click.ro.

„S-a dat o decizie, iar pensia alimentara a fost stabilita pentru un singur copil, nu pentru amandoi. In plus, nu s-au luat in calcul toate veniturile lui, ci doar cele declarate de el, insa eu nu am o problema cu aceasta situatie”, a adaugat ea.

„Am auzit ca dumnealui este intr-o relatie si ca se cunosc de 30 de ani. Eu am doi parteneri (n.r.: rade). Am doi baieti superbi, am cu cine sa imi impart tandretea. Am copiii, meseria pe care mi-o iubesc enorm, restul… cum o vrea Dumnezeu! Oricum, trebuie sa fie ceva care sa ma convinga ca merita. Stiti ca mai e vorba si de soarta”, a incheiat Carmen Olteanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img