marți, 19 martie, 2024

Fostul fotbalist care a dat lovitura la pariuri dupa victoria lui Burleanu: “Am luat banii, sa vina lautarii!”

Distribuie:

Publicat:

Fostul fundas central Adrian Teodorescu (50 de ani) si-a anuntat in februarie candidatura la sefia FRF, insa pana la urma nu a fost printre cei care au aparut pe buletinele de vot. 

Teodorescu a pariat pe victoria lui Razvan Burleanu, care avea cota 2.80 la Fortuna, casa de pariuri ce sponsorizeaza echipa nationala. A mizat 1000 de lei si a castigat 2666.66 de lei. "Luam banii pariati pe Burleanu si astept lautarii", a scris pe pagina lui de facebook fostul fotbalist. 

 

Biletul respectiv a fost jucat ieri, cand cota lui Burleanu a atins apogeul, 2.80. Azi, in ziua alegerilor, pariul nu ar mai fi putut fi jucat, deoarece toate agentiile l-au blocat. 

Teodorescu a fost declarat persona non grata la FRF in 2008, cand Mircea Sandu era presedinte, iar Ionut Lupescu ocupa functia de director general, motiv pentru care a recunoscut ca il vrea presedinte pe Razvan Burleanu.

Teodorescu a fost fundas central la CSS Brasovia, FC Brasov, Poli Iasi, Fortus Iasi, Olimpia Rm. Sarat, Dunarea Galati, Gloria Buzau, Poiana Campina, Inter Sibiu, Muresul Deva si FC Gaszer (Ungaria).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img