vineri, 29 martie, 2024

Fostul manager al echipei FC STEAUA ar putea fi eliberat conditionat

Distribuie:

Publicat:

Mihai Stoica poate fi eliberat conditionat, dupa ce a executat un an si noua luni din pedeapsa de trei ani si sase luni, primita in dosarul transferurilor de jucatori, a stabilit, joi, Comisia de la Penitenciarul Jilava, care va trimite dosarul la Judecatoria Sectorului 4.
 
Mihai Stoica, fost manager general al FC Steaua, a primit aviz favorabil pentru eliberarea conditionata, dupa ce Comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Jilava a constatat ca intruneste conditiile necesare, conform unor surse din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP).

Penitenciarul Jilava, in urma avizului dat de comisia de liberari conditionate, urmeaza sa trimita dosarul Judecatoriei Sectorului 4, instanta care va decide daca admite sau respinge propunerea.

Decizia pe care o va lua Judecatoria Sectorului 4 nu va fi definitiva, ci va putea fi contestata la Tribunalul Bucuresti, care in final va dispune cu privire la eliberarea conditionata. Fostul manager general al FC Steaua ar putea parasi penitenciarul doar dupa o decizie definitiva privind eliberare sa conditionata.

Mihai Stoica executa din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare primita in dosarul transferurilor de jucatori. Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat anul trecut, alaturi de Stoica, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, si pe Gheorghe Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Intre timp, Jean Padureanu, George Copos si Gheorghe Popescu au fost eliberati conditionat.

Tribunalul Ilfov a decis pe 4 noiembrie, definitiv, ca fostul international Gheorghe Popescu sa fie eliberat conditionat, dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul transferurilor de jucatori.

Gheorghe Copos, fostul patron al FC Rapid, a fost eliberat conditionat in 7 aprilie, dupa ce a executat o treime din pedeapsa, decizia fiind luata atunci de Tribunalul Bucuresti.

Jean Padureanu, fostul presedinte al Gloriei Bistrita, care a executat pedeapsa in Spitalul Penitenciar Jilava, a fost eliberat conditionat in 18 iunie, tot in urma unei decizii definitive a Tribunalului Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img