luni, 18 martie, 2024

Fostul premier sare la gatul guvernului de tehnocrati

Distribuie:

Publicat:

Victor Ponta a postat pe pagina personala de socializare un mesaj dur la adresa “tehnocratilor” care desi au absorbit ZERO fonduri europene, au curajul s-o atace pe Corina Cretu pentru ca indrazenste sa atraga atentia asupra acestui lucru. Iata postarea integrala a fostului premier Victor Ponta:

“Prostia si incompetenta “tehnocratilor” e depasita doar de tupeul sinesimtirea lor!

Poate explicatiile date de Daniel Constantin ii ajuta !!!

Dupa 9 luni de guvernare tenhocratii condusi de fostul Comisar European Ciolos nu sunt in stare sa invete diferenta intre banii de la Agricultura ( unde au luat 57 milioane de Euro dar nu au platit subventiile catre fermieri) si fondurile structurale si de coeziune – unde in 2016 va fi ZERO ABSORBTIE!

Si se ratoiesc la Comisarul European Corina Cretu desi ei cu mana lor au trimis la Comisie documentul oficial care prevede ZERO pt 2016!

E clar ca sunt de le “Scoala Macovei” – adica incompetenta si prostia sunt depasite doar de tupeu si nesimtire!!!

Bravo PNL – sustine-i in toamna ca sa fim siguri ca nu te voteaza niciun om de bun simt dinRomania!

Ps – o intrebare pt fostul Comisar European Dacian Ciolos – in mandatul sau de 5 de cate ori a fost criticat de un ministru de la Bucuresti? Ii spun eu – NICIODATA! Dar bunul simt nu se transmite din Guvern in Guvern/ nici respectul pt binele si interesul national!”, incheie postarea Victor Ponta.

Iata postarea fostului ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, ca raspuns la mesajul postat de ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea:

“Guvernul ZERO loveste din nou…

Cateva lamuriri necesare in disputa dintre ministrul Ghinea si Comisarul european Corina Cretu!

Ministrul Ghinea gestioneaza fondurile europene alocate Romaniei, altele decat cele pentru agricultura! Pentru acestea, aborbtia este ZERO! Adica exact ce sustine Corina Cretu, explicand pentru ministrul incepator si ce inseamna absorbtie…

Il informez pe domnul Ghinea ca fondurile absorbite ca plati interimare, la care face referire – 57 mil euro – sunt pe Agricultura!!! Adica in ograda colegului Irimescu. Iar acestia au intrat in conturile statului din proiectele pe PNDR datorita felului in care guvernul precedent a gestionat acest program pe vremea in care am fost ministru.

In curand o sa mai intre in conturile Romaniei alte aproape 300 mil euro tot datorita masurilor deschise anul trecut!

Ma astept sa le contabilizeze tot ministrul Ghinea, pentru ca la agricultura nu avem ministru…”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img