vineri, 29 martie, 2024

Fostul principe Nicolae a facut ANUNTUL dupa decesul Regelui Mihai I. Ce a decis nepotul fostului suveran

Distribuie:

Publicat:

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, sustine, prin vocea avocatului sau, ca este stupefiat de faptul ca niciun membru al Familiei Regale nu l-a anuntat de decesul bunicului sau. Mai mult decat atat, potrivit lui Radu Enache, Nicolae Medforth-Mills va veni cat de curand in Romania, pentru a participa la funeralii.

"Acum 10 minute am vorbit cu Nicolae. El nu a fost anuntat de nimeni ca bunicul lui a decedat. A aflat de la mine. Prima reactie..a ramas stupefiat ca nu a fost anuntat de nimeni din familia regala: de mama lui, de Principesa Margareta. Va participa sigur la funeraliile bunicului sau, chiar daca nu va fi primit alaturi de familie, el va fi prezent alaturi de bunicul sau.", a declarat avocatul Radu Enache, intr-o interventie prin telefon la Romania TV.

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, dupa ce la inceputul lunii martie 2016 anunta ca se retrage din viata publica, fiind grav bolnav de leucemie si cancer de piele. In varsta de 96 de ani, Regele Mihai era pana azi singurul lider de stat ramas in viata, din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial.  In ultima perioada, regele a fost internat la o clinica din Elvetia, acolo unde a suferit si o interventie chirurgicala, dupa cum a anuntat Andrew Popper, seful Casei Majestatii Sale Regelui.

”In ultimele saptamani am primit vestea unui serios diagnostic medical. Aceasta situatie vine in anul in care familia si tara sarbatoresc 150 de ani de la fondarea dinastiei si a statului roman modern”, transmitea Regele Mihai, in perioada in care a fost facut anuntul retragerii. Domnia lui Mihai I a inceput cand avea doar sase ani, in 1927, dupa moartea bunicului sau, Ferdinand, si in urma renuntarii la tron a lui Carol al II-lea (decembrie 1925). A fost detronat de tatal sau, dupa doar trei ani, dar a revenit la tron.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img