marți, 19 martie, 2024

Fostul vicepremier Liviu Dragnea s-a implicat in razboiul dintre Steaua lui Gigi Becali si Ministerul Apararii

Distribuie:

Publicat:

Liderul social-democrat a sarit in apararea latifundiarului, sustinand ca Armata ar fi trebuit sa ajunga la un acord cu “ros-albastrii”.

“Vreau sa-mi exprim o mare dezamagire. Eu sunt rapidist, dar nu mi-e indiferent ce se intampla cu un nume ca Steaua. Steaua e legenda in Romania. E pacat ca s-a ajuns in situatia asta.

E pacat ca Ministerul Apararii nu a gasit o solutie impreuna cu clubul Steaua ca acesta echipa sa joace unde a jucat intotdeuna, in Ghencea. E ca si cum ai spune ca Rapid nu mai poate sa joace in Giulesti. Pai Rapid si Giulesti inseamna acelasi lucru. Steaua si Ghencea inseamna acelasi lucru, in cartierul ala totii copiii din Ghencea cresteau cu Steaua in suflet, mi se pare nefiresc.

Nu stiu daca e reala informatia ca Ministerul Apararii vrea sa si faca o echipa. Eu cred ca ministerele trebuie sa se ocupe cu altceva, nu pentru a face echipe de fotbal. Exista posibilitatea legala ca firme sau persoane care au fonduri sa poata sustine aceste echipe, nu ministerele. Sunt foarte mahnit ca s-a ajuns in situatia asta, pana la urma, o legenda nu poate fi infranta cu actiuni birocratice. E o mare dezamagire nu numai pentru stelisti ci si penru cei care iubesc fotbalul”, a spus Dragnea, conform Sport.ro.

Gigi Becali a anuntat ca vrea sa cedeze gratis echipa pe care o patroneaza celor de la Armata.

Asta dupa ce Clubul Sportiv al Armatei a castigat procesul pentru marca Steaua si si-a manifestat intentia de a reinfiinta sectia de fotbal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img