marți, 19 martie, 2024

FOTO-BIRLADUL SUB “ZODIA GUNOIULUI”!

Distribuie:

Publicat:

De aproape o săptămana cei care duc gunoiul la tomberoane, in diferite zone ale Barladului, observa ca acestea sunt pline ochi si de jur împrejurul acestora a crescut si numarul movilitelor . Lucrul acesta poate fi observat incepand din zona Grădinii si terminând in  Gara, spre disperarea locuitorilor care locuiesc si in apropierea punctelor de colectare.

Mirosul greu “ ajutat” de vremea de afara împraștie un miros “ suav” care încă nu a ajuns si in biroul autoritatii locale. Bănuim ca prestatorul de servicii, CUP nu mai poate duce gunoiul cu aceeași frecventa ca pana acum la Brăila iar groapa de la Rosiesti nu este încă funcțională. Dar lipsa comunicării nu este o scuza in conditiile in care fiecare barladean plătește cate 11 lei pe luna iar persoanele juridice -99,20 lei/mc. Același tarif este aplicat și pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor din comunele limitrofe.

Aceste preturi sunt valabile până în august, când ar trebui să fie dată în folosință platforma ecologică de la Roșiești. Cel puțin așa a susținut în plenul Consiliului Local, in luna mai,  inginerul Adrian Bobeică, directorul general al SC CUP SA Bârlad, operatorul de salubrizare din oraș.

Pana vom primi răspunsul așteptat , sugeram sa dați cu un pic de sare! E mai ieftină si sigur va mai rămas de asta iarna!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img