vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Bunesti-Averesti – Accident soldat cu ranirea a patru persoane

Distribuie:

Publicat:

In dimineata de vineri, 05 ianuarie, Politia Municipiului Husi a fost sesizata prin apel de urgenta 112 de catre o conducatoare auto de 41 de ani, din comuna Bunesti-Averesti, despre faptul ca, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Tabalaesti, comuna Bunesti-Averesti, s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Politistii deplasati la fata locului au constatat urmatorele: apelanta conducea autoturismul pe Drumul Judetean  244 D, din directia Bunesti-Averesti catre Husi.  Intr-o curba la dreapta, nu a redus viteza in md corespunzator, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iar autovehiculul a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. Pasageri in autoturism erau doi barbati, unul de 66 de ani domiciliat in Brasov si celalalt de 47 de ani, dar si o minora de 11 ani, ambii din localitatea Bunesti-Averesti.

In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea grava a barbatului de 47 de ani si ranirea usoara a conducatoarei autoturismului si a celorlalti pasageri. Acestora le-au fost acordate ingrijiri medicale si nu au necesitat sa ramana internati.

In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de ,,vatamare corporala din culpa", fapta prevazuta si pedepsita de articolul 196 din Codul Penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img