joi, 28 martie, 2024

FOTO – Vasluienii, batjocura internetului . Bazar Vaslui, o comunitate a injuraturilor despre moldoveni

Distribuie:

Publicat:

Nu este om sa nu aiba un cont pe o retea sociala la ora actuala, ba mai mult decat atât, sa-si exprime opinia in diferite situatii pe care le intalneste pe internet. Si cum s-ar putea distra unii decat sa-i ridiculizeze pe altii online?! Este bine cunoscut faptul ca Vasluiul si vasluienii au devenit tinta unor atacuri fara precedent, incepand cu presa si pana la cel care abia stie a lega doua propozitii, dar care isi da cu parerea in viata online din spatele unui calculator ,a unei tablete, a smart-phonului sau. De la apelative precum violatori, la betivi, saraci si scursuri. O ampla campanie de denigrare i-a avut si ii are drept tinta pe vasluieni, fapt care are ca si consecinta nasterea unui sentiment de ura indreptatita spre cel care, fara voie, s-a nascut aici, intr-un judet condus de 25 de ani de PSD si doar PSD .

Pe grupul virtual Bazar Vaslui, gasim un amalgam de “culti” si “elevate". Dive, afaceriste si tinere din alte judete ale tarii care aduc injurii la adresa judetului Vaslui, ori a locuitorilor lui . Cel mai proeminent dintre cei care  jignesc judetul si locuitorii lui este tanarul Dinu Sovea . Acesta se lauda ca este un tip cult si umblat prin multe orașe si mai ales, ca are o situatie financiara extraordinara. Acest aproape blogger este doar un mic laudaros care are prea mult timp liber si nu are probabil o viata sociala buna, daca isi permite lux-ul sa piardă ore intregi pe un grup de pe o retea de socializare, denigrand in stanga si in dreapta . Intregul grup,ca o voce la unisol a hotarat sa raporteze contul tanarului teribilist .

Au fost si vasluieni care l-au pus la punct pe tanarul Dinu Sovea cu argumente concrete precum urmeaza :

„Măh… da' cine sunt neaveniții ăştia care au năvălit pe grup şi:
• râd de pufoaica de Moldova, dar nu văd prenadezul de Bucureşti?
• râd de violența din Vaslui, când Bucureştiul are coeficientul de violența mai ridicat?
• de ce nu se râde şi de Iaşi la fel de mult, când e județul cu record la violuri? ❣ Romantism Eminescian!
Bah huliganilor, bah voi când ați fost ultima dată in Moldova să fiți buzunăriți ca în Bucureşti?
P.S. Voi ăştia de pe la Bucureşti, mai luați lecții de limbaj frumos şi civilizat de la oamenii aştia de pe grup! Ați văzut ce solidari sunt intre ei? Aşa ceva fin doar Universitatea din Oxford mai scoate! „

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img