vineri, 19 aprilie, 2024

Fratii ‘Dedeman’ au semnat contractul! Mega-tranzactie pe piata din Romania

Distribuie:

Publicat:

Proprietarii Dedeman dau o nouă lovitură uriașă! Fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, fon­datorii Dedeman, cel mai ma­re business antreprenorial ro­mâ­nesc, au semnat contractul.

Astfel, The Office din Cluj-Napoca va fi preluat de Dedeman de la dezvoltatorii proiectului, NEPI Rockcastle şi Ovidiu Şandor. Aceasta este cea de-a doua tranzacţie dintre Dedeman şi Ovidiu Şandor, scrie zf.ro.

„Suntem încântaţi de faptul că proiectul The Office va fi preluat de un grup antreprenorial puternic, cu capital românesc. Este o garanţie pentru administrarea şi evoluţia proiectului şi reprezintă, totodată, un angajament pe termen lung faţă de chiriaşii noştri care vor avea un partener de nădejde. Încheierea acestei tranzacţii ne va permite să ne concentrăm pe investiţiile actuale din ISHO şi să ne lărgim orizontul pentru a putea identifica noi investiţii”, a spus Ovidiu Şandor.

The Office, proiect evaluat la 130 mil euro în raportul NEPI pe 2018, are o suprafaţă de aproape 60.000 mp şi o rată de ocupare de 100%.

„Această tranzacţie marchează încă un pas important în strategia noastră de investiţii. Proiectul The Office reprezintă o alegere ideală pentru Dedeman şi ne-a convins atât prin localizarea sa într-unul dintre cele mai importante şi dezvoltate oraşe ale ţării, cât şi prin standardele înalte de calitate şi sustenabilitate pe care le îndeplineşte. Prin continuarea achiziţiilor pe piaţa imobiliară locală ne dorim totodată să consolidăm încrederea tuturor antreprenorilor români şi să le insuflăm curajul de a-şi susţine marile aspiraţii.” a precizat Dragoş Pavăl, Preşedintele Dedeman.

Un rol important în materializarea acestei tranzacţii l-au avut şi companiile de consultanţă JLL Romania, Reff Romania, care i-au asistat pe vânzători şi compania Popovici Niţu Stoica & Asociaţii, care l-a asistat pe cumpărător. Colliers International a oferit suport adiţional pentru NEPI Rockastle, iar PeliFilip pentru Mulberry.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img