sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FRF: S-au vandut 10.000 de bilete pentru partida Romania U21 – Tara Galilor U21

Distribuie:

Publicat:

Pentru prima dată, după Revoluţie, meciurile României U21 cu Ţara Galilor şi Lietchenstein par mai importante decât partidele primei reprezentative. Posibilitatea ca naţionala de tineret să se califice la Euro i-a făcut pe fani să se apropie mai mult ca niciodată, după 1989, scrie Mediafax.

Numărul de bilete vândute pentru partida cu Ţara Galilor de la Cluj a au depăşit aşteptările oficialilor FRF. Până joi erau vândute deja 10.000 de bilete, iar organizatorii se aşteaptă ca 12.000 de spectatori să fie prezenţi la meci. Asta înseamnă că vineri seara se va bate recordul de asistenţă la un meci jucat acasă de naţionala de tineret, după 1989.

Totul a fost planificat de FRF. Biletele s-au vândut la o sumă modică, 10 lei intrare generală, iar afişe care îndemnau spectatorii din Cluj să susţină naţionala de tineret au “împânzit” oraşul. “Este şi munca celor care au venit de o săptămână în Cluj să pregătească acest joc. Mă bucură interesul şi sper ca spectatorii să ne susţină în momentele grele, pentru că voi fi”, a spus Mirel Rădoi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img