joi, 28 martie, 2024

FRF va construi teren sintetic la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Prezent la finalele Winter Cup, presedintele FRF, Razvan Burleanu, le-a vorbit autoritatilor din Vaslui despre investitiile in infrastructura, FRF pregatind trei milioane de euro pentru construirea a 25-30 de terenuri sintetice de dimensiuni normale.

„Este un proiect mai amplu, care va fi implementat in acest an. FRF, impreuna cu UEFA si sponsorii Federatiei au creat un fond de investitii de trei milioane de euro. E un proiect in care incercam sa-i multiplicam banii respectivi cu sprijinul autoritatilor locale. Imi doresc sa ma intorc la Vaslui pentru inaugurarea unui astfel de teren”, a spus Razvan Burleanu.

De altfel, seful fotbalului romanesc a avut o intrevedere cu primarul Vasile Paval, pentru a detalia proiectul, astfel incat in primavara sa inceapa demararea efectiva a investitiei.

in afara de discutii cu autoritatile, Razvan Burleanu a asistat la finalele Winter Cup, considerand turneul organizat de Bogdan Gheorghita drept cel mai puternic din zona Moldovei. Presedintele FRF a participat si la festivitatea de premiere, tinand sa aminteasca de faptul ca presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vaslui a fost cooptat ca membru in comisia FRF-AJF.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img