marți, 19 martie, 2024

Fuego a slabit 20 de kilograme in 2 luni

Distribuie:

Publicat:

Cei care il urmaresc pe indragitul cantaret au sesizat, cu siguranta, ca aspectul lui fizic s-a schimbat drastic in ultimele luni. Secretul? Pierderea in greutate intr-un timp record.

Într-un interviu cu jurnalistii de la Viva!, Fuego a dezvaluit ca a reusit sa slabeasca, in total, 25 de kilograme, din care primele douazeci le-a dat jos in primele doua luni de dieta. Cum a reusit? Cu multa vointa si sacrificii culinare atat de necesare: ”Am slabit pentru ca ajunsesem in pragul in care efectiv eu nu mai puteam sa suport ce vad. Apoi, incepuse sa fie dificil sa ma imbrac sau sa ma incalt. Si atunci am spus STOP!”.

Artistul recunoaste ca pentru asemenea rezultate spectaculoase a fost nevoie sa-si schimbe stilul de viata si planul alimentar. ”E nevoie de o schimbare radicala a regimului meu alimentar. Nu a existat vreun secret, vreo miraculoasa reteta care sa ma faca mai slab cu aproape 20 de kilograme, caci atat am dat jos in aproape doua luni. Mi-am impus sa nu mai mananc si am incercat sa duc aceasta lupta cu mine, cateva zile. Apoi am renuntat definitiv la paine, dulciuri, fructe, carbohidrati si mancaruri pline de grasimi. Merele verzi mi-au fost aproape, la fel ca si fructele de padure, branza usoara si carnea la gratat”, a declarat in acel interviu Fuego.

Fuego recunoaste ca a acum reuseste sa-si tina greutatea in frau, chiar daca mai castiga un kilogram, doua pe parcurs: ”Am incercat sa respect, pe cat se poate, desi e greu cu programul meu de artist, niste ore de masa. Si in felul acesta, motivat la maximum, am slabit. De atunci, din octombrie, anul trecut, incerc sa ma mentin. Daca mai iau cateva kilograme, le dau rapid jos si tot asa. Dar sunt mandru ca mi-am schimbat stilul de viata, ca am mai multa grija la ce mananc, ca nu mai fac excese si in acelasi timp, pot, din cand in cand, sa-mi fac si anumite pofte”. D.F.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img