vineri, 19 aprilie, 2024

Fuego, in vizita la “profa Isoscel”. Imaginea care a emotionat intreaga Romanie

Distribuie:

Publicat:

Tamara Buciuceanu Botez a implinit 90 de ani si a fost sarbatorita de familie si de prieteni.

Tamara Buciuceanu Botez a implinit ieri 90 de ani si a fost sarbatorita de familie si de prieteni. Printre cei care au vizitat-o s-a numarat si Fuego, cantaretul avand o relatie trainica de prietenie cu marea artista. 

”Sunt tare fericit! Am ajuns ieri la doamna TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ si i-am facut o bucurie, stand cateva ore la povesti, nedandu-ne seama cum trece timpul! Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei este implinita ca lumea nu a uitat-o, ca ii este aproape si ca poate, dincolo de orice, sa inspire prin imensitatea carierei sale! S-au scurs zeci de amintiri si reciproc, ne-am incarcat cu energie pozitiva. 

Asta e ea – pozitivitate, bunatate, naturalete si o luciditate cum rar ti-e dat sa vezi! I-am dus tort, am ciocnit si i-am oferit, simbolic, distinctia „DRAG DE ROMANIA MEA!”, pentru tot ce inseamna ea in aceasta tara pe care a marcat-o definitiv cu talentul sau suprem! 

Noi ne vedem de la 15.00, la TVR 2, la emisiunea pe care doamna Tamara mi-a marturisit ca nu o rateaza niciodata, fiind pe placul dansei ceea ce facem noi! Multi ani fericiti, doamna a teatrului romanesc, TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ!”, a notat Fuego. 

De asemenea, Tamara Buciuceanu Botez a fost omagiata de reprezentantii Ministerului Culturii! Iata imaginile! 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img