joi, 25 aprilie, 2024

Fuego va prezenta o emisiune care va rula pe TVR 2! Dezvaluiri din culisele noului show TV

Distribuie:

Publicat:

Toamna aduce emisiuni surpriza la TVR 2. Paul Surugiu – FUEGO – se alatura, din 7 octombrie, vedetelor postului intr-o super productie: „DRAG DE ROMANIA MEA!”.

Fuego va prezenta o emisiune care va rula pe TVR 2

Cunoscut pentru sensibilitatea si daruirea sa, Paul Surugiu, stiut de romani drept Fuego, este, de peste 25 de ani, unul dintre cei mai populari si iubiti artisti din Romania. Cantaret, pictor si moderator de emisiuni, el a devenit o figura reprezentativa pentru promovarea valorilor din arta romaneasca. Cu 31 de albume de studio, peste 600 de piese in repertoriu, cinci discuri de aur si doua de platina pentru vanzari, Paul Surugiu-FUEGO se numara printre artistii care sustin in permanenta concerte sold-out, iar in 2012 a primit distinctia de „Artist al Poporului Republicii Moldova”.

„Am fost onorat sa primesc propunerea venita din partea Televiziunii Romane de a prezenta un show cu si despre Romania, despre valorile sale, despre muzica si oamenii care au definit-o si au facut din ea o frumoasa poveste ce trebuie spusa mai departe!

Sunt entuziasmat si va marturisesc ca pregatesc momente unice. Ma veti putea vedea intr-o noua ipostaza, mult mai dinamica, prezentand si premiind pe cei ce ne fac mandri ca suntem romani. Va voi arata tineri talentati si vom vedea impreuna ca avem in continuare suficiente motive ca sa fim una cu spatiul care ne-a definit.

Asta pentru ca intr-adevar, mi-e «DRAG DE ROMANIA MEA!» si de tot ce are si a avut ea mai bun. Sunt sigur ca duminicile vor avea acum un alt parfum si vor reusi sa va impresioneze prin bucuria pe care am pus-o in realizarea acestui proiect maret si ambitios!

Eu sunt artistul simplu, care-a construit in anii acestia, vreo 25 la numar, o cariera bazata pe onestitate. Si cu asta vin in fata voastra, aratandu-va Romania mea si toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”, a spus Paul Surugiu-FUEGO.

„DRAG DE ROMANIA MEA!” va fi o gala de divertisment a celor mai importante personalitati romanesti, o trecere frumoasa si fireasca printre eroii Romaniei noastre, printre modelele si exemplele care au definit succesul si au facut ca numele lor sa straluceasca. Din 7 octombrie, in fiecare duminica, de la ora 15:00, galele „DRAG DE ROMANIA MEA!” vor fi o reverenta facuta in fata valorilor autohtone, un motiv in plus pentru a ne mandri si pentru a ii cunoaste pe artistii, actorii, scriitorii si sportivii care merita aplaudati. Varietatea va fi cuvantul de ordine, iar intalnirile cu invitatii vor alterna cu momentele de muzica buna, dans si multa emotie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img