marți, 19 martie, 2024

Fulgy, baiatul Clejanilor, a facut ANUNTUL! S-a decis! “Minimum tot restul vietii”

Distribuie:

Publicat:

A avut o relatie tumultoasa cu o bruneta focoasa, iar acum Fulgy nu mai vrea sa fie singur. Baiatul Clejanilor isi cauta relatie serioasa.

Baiatul cel mic al Clejanilor s-a saturat de femeile pasagere din viata lui si acum vrea o relatie serioasa. Fulgy a facut anuntul chiar pe Facebook, iar domnisoarele cu siguranta au fost incantate de mesajul tanarului.

”Caut relatie serioasa, mininum tot restul vietii”, a scris Fulgy pe una dintre retelele de socializare. Nicio domnisoara nu a avut curajul sa-i lase vreun comentariu lui Fulgy, insa cel mai probabil mesajele pe privat au curs incontinuu.

Fulgy e baiatul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani. Cei doi artisti formeaza un cuplu in viata reala, dar si pe scena, intrucat au o formatie de muzica de petrecere in Romania. Stilul muzical al celor doi componenti este influentat de genuri muzicale din cele mai diferite plecand de la cantece traditionale romanesti si taraf la compozitii originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percutie, baterie de asemenea impletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestra sau corul patriarhal.

Sursa: spynews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img